carpediemart


Gaziemir

Telefon1: 0 532 735 25 03

Telefon2:

Fax: 0532 735 25 03

Web: www.carpediemart.com

Sponsorlu Bağlantılar

Firma Kuruluş Yılı:2001
Çalışan Sayısı:6 (Yönetici:1 | Memur:0 | İşçi:0
Dış Ülkelerle Bağlantıları:

Web dizayn, tasarım ve kodlama konusunda uzman kadromuz ile en iyi hizmetleri, müşterilerimize 2001 yılından beri sunmaktayız.Tasarımlarımızda güvenliği, kaliteyi ve hızı ön planda tutup online alışveriş mağazaları, kişisel siteler ve daha bir çok dalda projeye imza atmış olmaktan gurur duyuyoruz.


Ürün ve Hizmetler

Amatör ruhunu yıllardır kaybetmeden, profosyonel çalışma disiplini içinde olan stüdyo ekibimiz, gözünüzle gördüğünüz renkleri dijital ortama taşıyor.Endüstriyel çekim, stüdyo çekimi, bilboard, afiş, katalog baskı, albüm kapağı, kitap kapağı gibi çalışmalarda bu iş için üretilmiş fotoğraf makinaları ve ışık sistemleri ile çalışmaktayız.

Etkileyici bir baskı kaliteli fotoğraf çekiminden oluşur.Bu çekimleri kağıt üzerine, yaratıcı tasarım zekası ile birleştirmek ise mükemmel kataloglar oluşturmamızı sağlar.Macintosh ve Windows işletim sistemleri üzerinde kurulu görüntü işleme programlarımız ile kataloglarınıza görsel şölen yaşatalım.

PHP code yazarlarımız ile istediğiniz tasarımı yada bizim size sunduğumuz tasarımları değerlendirerek seçimlerinizi yapabilirsiniz

#Speaky chat, emlak siteleri, #arkadaşlık siteleri, Web tasarım #seslisohbet, seslichat #Programlama, Photoshop #Flash, PHP


Benzer Firmalar