Emre Bilgisayar ve Internet Hizmetleri


70 Sokak No:10 D.7 Bornova / İzmir

Telefon1: 0.232.261 75 80

Telefon2:

Fax: 0.232.343 40 68

Web: www.emretasarim.com

Sponsorlu Bağlantılar

Firma Kuruluş Yılı:1998
Çalışan Sayısı:2 (Yönetici:0 | Memur:0 | İşçi:0
Dış Ülkelerle Bağlantıları:

Emre Bilgisayar ve Internet Hizmetleri

Firmamız, Emre Bilgisayar ve Internet Hizmetleri 1998 yılında İzmir’de kurulmuştur. Kurulduğu günden itibaren faaliyet alanını Internet ve ilgili alanlar ile sınırlamıştır. Her ne kadar sektörde bilgisayar firması tabiri kullanılınca akla gelen, satış, donanım, teknik destek, web, grafik ve benzeri bilgisayarın kullanıldığı her alan gelsede, EMRE TASARIM olarak daimi olarak bu şekilde tanınmak ve anılmamak adına faaliyetimizi bu şekilde sınırladık. Ülkemize Internetin gelişini yaşayan firmamız bu ilk senelerde uzmanlaşmanın tam karşılığını alamasa da, şu an yaygınlaşan Internet bağlantı sayısına bağlı olarak artan WEB sitesi tasarım ve programlama ihtiyaçlarında uzmanlaşmanın ne kadar doğru bir karar olduğunu birebir görmektedir.

WEB tasarım ana faaliyet alanımız olup, buna gelişen ve değişen ihtiyaçlar doğrultusunda, WEB içerik yönetim programlamasını eklemiştir.

WEB sitesi tasarımlarının görsel olarakta çekiciliğini esas aldığımızdan, ilk tasarımlardan, günümüz tasarımlarına kadar görselliği imkanlar dahilinde mutlaka en üst seviyede tutmuştur.

Ülkemizdeki Internet Ağının her ne kadar istenilen oranda ve imkanlarda artışı gerçekleşmesede dahi, bu kadar artış dahi altyapı ve kalifiye eleman ihtiyacını çok çok zorladığı bir dönemi de başlatmış oldu.

Bu yoğunlaşmanın WEB sitesi sahiplerinin anlık WEB sitesi değişimine ihtiyacını da beraberinde getirdiğini fark etmek uzun sürmedi. Bu sebeple WEB sitesi güncellemesinin artık WEB sitesi yapım firmalarının tekelinden alınıp WEB sitesi sahiplerine devri tam bir zorunluluk olmuştur.

Firmamızda yeni hedeflerini bu şekilde çizmiştir.

En uygun maliyet ve en kaliteli imkanlar ile WEB sitesi güncellemesini WEB sitesi sahiplerine devretmeyi yeni vizyonu olarak belirlemiştir.

EMRE TASARIM, en uygun ve kaliteli programları kullanarak oluşturduğu WEB sitelerinin arayüzlerinin yönetim hakkını WEB sitesi sahiplerine taşımaktadır.

Bu sürecin başlangıcında, WEB sitesinin nasıl yönetileceğine dair, kurum ve şahıslara Eğitim vermekte, daha sonrasıda da teknik desteğini de sağlamaktadır. Burda esas olan WEB sitesi sahiplerinin, sitelerini yönetebilecek kabiliyetin kazandırılmasıdır.

Artık web sitesi tanımından, web programı tanımına sınıf atlayan bu tasarımların başarıyla güncellenmesini sağlamanın ikinci büyük etkeni altyapıdır. Şu an HTML ve FLASH tasarımlar gibi dinamik olmayan, yönetim paneli olmayan site tasarımları için belki yeterli olan server altyapısı bu tür dinamik web programlarına düzgün hizmet verememektedir.

Bu yüzden EMRE TASARIM kendi sunucularından hizmet vermektedir. Bu sunucular da çok az sayıda web sitesi barındırmakta, sıkı bir web sitesi trafik kontrolünün yapılmakta, güvenlik ve yedekleme özelliklerinin maksimumda tutulmaktadır.

Böylece güncelleme yaparken yaşanılan sitelerin yavaş açılma sorunu, olabildiğince ortadan kaldırılmaktadır. Burda özet, siteleriniz yavaş açılıyorsa sorun büyük ihtimalle web sitesini


Ürün ve Hizmetler

Microsoft ürünleri ile Sistem Kurulumu, ASP.NET veya Joomla sistemleri ile Web Sitesi Tasarımı, Intranet Projeleri Geliştirmek, Logo Tasarımı, E-Ticaret, Bilgi Yönetim Sistemleri

# # # # #


Benzer Firmalar