Megapak Ambalaj


Halk Sok., No:31, Golden Plaza, B Blok, Kat:7, Daire:13, Sahrayıcedit, Kadıköy, İstanbul

Telefon1: 0216 411 82 66

Telefon2:

Fax: 0216 411 92 26

Web: www.megapak.com.tr

Sponsorlu Bağlantılar

Firma Kuruluş Yılı:2002
Çalışan Sayısı:5 (Yönetici:0 | Memur:0 | İşçi:0
Dış Ülkelerle Bağlantıları:

Megapak Ambalaj, günlük hayatınızı kolaylaştıran, ürününüzün raftaki seçilebilirliğini ve markanızın bilinirliğini arttıran ve taklitçiliğe karşı güvenlik sağlayan ambalaj malzemeleri alanında hizmet vermektedir.


Ürün ve Hizmetler

Günlük yaşantımızın hemen her alanında kullandığımız Taşıma Poşetleri konusunda geniş ürün yelpazemizle farklı taleplere karşılık verebilmekteyiz. Müşterilerimizi memnun etmenin verdiği sorumlulukla çok düşük adetlerde 2 renge kadar serigrafi baskı veya 10 renge kadar flekso baskı imkanıyla firmanızın veya markanızın bilinirliğini arttırmanız için sizi desteklemekteyiz. Müşterilerimize yeni ve farklı bir şeyler sunabilmek amacıyla sektöre yenilikler katmaya devam etmekteyiz. Patenti firmamıza ait olan yeni plastik kulplu ürünümüz hem daha güvenli taşıma imkanı vermekte hem de daha estetik.
Ambalajın dikkat çekiciliği, ürününüzün market raflarında ön plana çıkmasını sağlayacaktır. Blister Ambalaj sistemiyle başta kırtasiye, oyuncak ve elektronik olmak üzere birçok sektöre ürünleri hakkında daha fazla bilgi iletebilmelerini sağlayacak bir ürün sunuyoruz.
Megapak, Guala Closures Group`un güvenilir bir ortağıdır.Günümüzde bu grup 4 kıtada 21 üretim tesisiyle Güvenlik Kapakları konusunda faaliyettedir ve 60` tan fazla ülkede ticari yapılanmaya sahiptir.

#blister ambalaj #alışveriş poşetleri #plastik kulplu poşetler #güvenlik kapakları #kutu içi ambalajlama malzemeleri


Benzer Firmalar