Taşkın Web


Kartal

Telefon1: 0216 473 21 91

Telefon2:

Fax: 0216 306 23 75

Web: www.taskin.tv

Sponsorlu Bağlantılar

Firma Kuruluş Yılı:2008
Çalışan Sayısı:2 (Yönetici:0 | Memur:0 | İşçi:0
Dış Ülkelerle Bağlantıları:

Taşkın Web uzun yıllardır iki arkadaşın hobi olarak başlayıp geliştirdiği dinamik web sayfasının sunulduğu bir plartform olarak hazırlanmıştır. Bu platformda hobi olarak başlanmış dinamik web sayfası proje ve sonuçları, yeni web sayfası yaptırmayı düşünen firmaların faydasına sunulmak üzere hazırlanmıştır.

Daha önceleri kulaktan kulağa tavsiye üzerine müşteri temin eden taskin.tv, kendi web sayfasını yaparak işlerini müşterilerinin beğenisine sunmaya başladı.

Gelişen Web Teknolojisi ile birlikte birçok şirketin web sayfası edinme zorunluluğu doğdu. 21. yüzyılda sürekli kendini yenileyebilen güncel ve arama motorları tarafından beğenilen bir web sayfası ihtiyacı firmalar için lüksten öte ihtiyaç haline geldi.


Ürün ve Hizmetler

Taşkın Web, Dinamik Web, Web Tasarımı, Web Dizayn, www.taskin.tv, Web Tasarım Paketleri, Temel Web Tasarım Paketi Sitenizin Sanal Ortamdaki Görünürlüğünü Arttırın. Profesyonel Web Tasarım Paketi, Sitenizi sanal ortamda profesyonelce görünür kılın. Sınırsız Web Tasarım Paketi, Sitenizi sınırsız olarak kendiniz yönetin, proje bazlı teklif isteyin.

#Dinamik Web #Web Tasarım #Web Uygulamaları #Taşkın Web #Dinamik Tasarım


Benzer Firmalar