ASTAŞ


OĞUZLAR MAH. 37.SOK. NO:13/9 BALGAT

Telefon1: 03122867670

Telefon2: 03122866130

Fax: 03122855950

Web: www.copkonteynerleri.net

Sponsorlu Bağlantılar

Firma Kuruluş Yılı:1996
Çalışan Sayısı:10 (Yönetici:0 | Memur:0 | İşçi:0
Dış Ülkelerle Bağlantıları:

“Temiz ve yeşil bir çevre için el ele “ parolasıyla yola çıkan ASTAS METAL SAN. ve TİC. LTD. ŞTİ, uzun yıllar çöp konteyneri, büro içi çöp kovaları, park ve bahçe tip çöp kovaları ve oturma bankları üretiminde hizmet vermekte ve plastik toplama kaplarının satışını sunmaktadır.

Şirketimiz bu uzun üretim maratonuna 1996 yılında başlamıştır. Kuruluşundan bu yana özveri ile ülkenin çevre temizliği ve düzeni için önemli tasarım, proje ve imalatlara imza atmıştır.

Üretimimizi yeni teknolojiye sahip makineler, tecrübeli teknik kadro ve personelimizle gerçekleştirmekte ve en iyi sonuçları almaktayız. Hedefimiz; firmamızı kalite ile özdeşleştirmektir. Bu vesile ile kaliteyi, uygun fiyatlarla sunmayı kendimize ilke edindik.


Ürünlerimizi yerel yönetimlere, resmi kurumlara ve toplu konutlara sunmakta olup 1 yıl süre ile geçerli garanti vermekteyiz. Yurt çapında hizmet vermekte olan kuruluşumuz her geçen gün biraz daha büyüyerek kendi alanında önemli bir yer kazanarak bu sektörde kendini ispat etmiş olup TSE belgesini almaya hak kazanmıştır.


Şunu önemle belirtmek gerekirse ASTAŞ METAL tecrübeli, deneyimli ve bilgili kadrosuyla geleceğe emin adımlarla yürüyüp büyümeye ve siz müşterilerimize en iyi kalitedeki ürünlerimizi çeşitlerini arttırarak sunmaya devam edecektir.


Ürün ve Hizmetler

Çöp
Çöp konteyneri
Çöp konteynerleri
konteyner
konteynerler
Metal konteyner
Galvaniz konteyner
Plastik konteyner
Metal çöp konteyneri
Galvaniz çöp konteyneri
Plastik çöp konteyneri
Daldırma galvaniz
Daldırma galvaniz konteyner
Tıbbi atık
Tıbbi atık konteyneri
Tıbbi atık kovası
Enfekte atık
Enfekte atık konteyneri
Enfekte atık kovası
Çöp kovası
Çöp kovaları
Çöp kutusu
Çöp kutuları
Çöp tenekesi
Konteynır
Konteynir
Çöp konteyniri

#çöp konteyneri,metal konteyner #galvaniz konteyner,plastik konteyner #tıbbi atık,enfekte atık #konteyner,konteynir,konteynır #çöp kovası


Benzer Firmalar