Anasayfa » Çeviri hizmetleri » Muhtelif mal ve hizmetler » İSTANBUL Çeviri hizmetleri » golden trust tercümanlik ve danışmanlık merkezi

golden trust tercümanlik ve danışmanlık merkezi


gunagdong,shenzhen,chına

Telefon1: 13428903040

Telefon2: 15019244448

Fax: 0086075526538752

Web: www.cinde-tercumanlik.com

Sponsorlu Bağlantılar

Firma Kuruluş Yılı:2006
Çalışan Sayısı:16 (Yönetici:1 | Memur:2 | İşçi:13
Dış Ülkelerle Bağlantıları:

Ürün bulma ve ürün tedariği
Göndermeden önce denetleme
Üretim esnasında denetleme
Fabrika denetleme
İlk üretim kotrolü
Konteyner yükleme kontrolü
Labaratuvar testleri
Ürün gözetimi
Paket ve katolog dizayn

Çinin en önemli GUANGDONG(Çin dış ticaretinin %70’i) eyaletinde Shenzhen( sıralamada 1. sırada olan en büyük ekonomi bölgesi) Guangzhou, Shangtou… şehirlerinde ürün tedariği , kalite kontrolü,Kargolama, fabrika denetleme, laboratuvar test hizmetlerini sunmaktayız.

Ürün bulma ve ürün tedariği
Golden trust herbiri kendi ürün kategorisinde uzman GUANGDONG bölgesindeki çoğu fabrika ve tedarikçi ile birebir görüşen deneyimli satın almacılar ve mühendislerle müşteri isteklerini dikkate alayarak istenen ürünü kaliteden kesinlikle taviz vermeden, en uygun fiyata bularak hiçbir kar marjı eklemeden değerli müşterilerine temin etmektedir.

Göndermeden önce denetleme

Ürünlerin en az %80 ‘i gönderilmek üzere paketlendiğinde yapılan denetimdir.
Ürünler paketlendiktensonra müşterinin istediği standartlar esas alınarak rastgele paketler içerisinden ürünler seçilir ve istenen özelliklere uyup uymadığı kontrol edilir.
Üretim esnasında denetleme

Üretimin en az %20 si tamamlandığından yapılan denetlemedir. Böylece verilen siparişin üretim sürecininde ürünler control edilir, istenen standartlarda, ürün özellikleri, paketleme, kutulama ve işaretlemenin doğru yapılıp yapılmadığına bakılır. Çıkacak olan hatalar henüz üretim aşamasındayken takip edilip müdahale edilir. bu kontrol fabrikanın daha ciddi üretim yapmasını sağlamaktadır.
Tamamlanan üretime ve kapasiteye bakılarak üretimin zamanında tamamanıp tamamlanmayacağına tespit edilir.
Fabrika denetleme
Fabrika denetimi kendi alanında uzman denetçilerimiz tarafından müşteriye özgü gereksinimlerini karşılayacak biçimde yapılır.
Bütün önemli elementler, system kalite süreci, Üretim kapasitesi, üretim ekipmanları, personel hijyeni… v.b. müşteri istekleri dikkate alınarak denetlenir
Fabrika denetimi müşterinin kendi isteklerini yerine getirebilecek gerçek satıcıyı bulmasına yardımcı olur.
İlk üretim denetleme
Üretimin başlangıcında yapılır. Bu kalite denetimi ilk ürünün müşterinin istediği referans numune ile aynı olup olmadığını ve satıcının müşteri isteklerini kavrayıp kavramadığını hedefler.
Denetim özellikle üretimde kullanılan materyallerin ve malzemelerin ürün kalitesine uygunluğunu test eder ve ilk bakışta görsel olarak ürün kalitesini test eder. Bu test aynı zamanda üretimin süreci hakkında bilgi verecektir.
Ilk ürün denetimi üretimdeki hataları erkenden farketmeye(maliyet kurtarıcı) yarayacak ve gerekirse zamanında müdahale etmeye yardımcı olacaktır
Konteyner yükleme denetimi
Üreticinin deposunda veya yükleyici firmanın yerinde denetim yapılır.
Denetimci ilk olarak kargolanmak üzere hazır bulunan ürün kalitesini ve sayısını kontrol eder ve doğru ürünün kargolanacağından emin olur.
Denetici yükleme aşamasını kontrol eder, koyteynerların iyi koşularda olup olmadığına,


Ürün ve Hizmetler

tercümanlık, kalite kontrol, ürün takibi, ürün üretim takibi, kargolama, çince-turkçe

#çince-türkçe,çin,çinde,çinden,ürün,araştırma,tedar #dış ticaret,export,import,ithalat,ihracat,çinden,r #ürün takibi,rehber,rehberlik,tercüman,tercümanlık, #golden,trust,shenzhen,tercuman,tercümanlık,ürün bu #çince tercüman,çinden,çinde,tercüman,ürün,bulma,fi


Benzer Firmalar