antalyapc/Dodo teknik


Dodo teknik/Antalya pc liman mahallesi denizkent sitesi a blok a-2

Telefon1: 0242 259 55 04

Telefon2:

Fax:

Web: www.antalyapc.com

Sponsorlu Bağlantılar

Firma Kuruluş Yılı:2005
Çalışan Sayısı:3 (Yönetici:0 | Memur:0 | İşçi:0
Dış Ülkelerle Bağlantıları:

ANTALYAPC/DODO TEKNİK; Bilişim alanında, Yazılım ve Programlama, Web tasarımı, Ağ kurulumu, Donanım satışı ve teknik destek servisleri departmanları ile çok yönlü faaliyet göstermektedir.

Yazılım ve Programlama Departmanı olarak;müşterilerimize günümüz şartlarına uygun kolay kullanımlı ve ihtiyaca cevap verecek nitelikte programlar üretmekteyiz, diğer taraftan Internet tabanlı stratejilerin üretimi ve geliştirilmesi konularında hizmet veren, genç, dinamik bir yazılım ve tasarım firmasıdır. İnternet tabanlı programlarda sunduğumuz hizmetler, şirket stratejilerinin web teknolojileri ile entegrasyonunu sağlamak üzere yapılandırılmaktadır.

Web Tasarımı departmanı olarak Canlı, dinamik, hareketli, interaktif web siteleri dizayn ederek Profesyonellikten ödün vermeden, en kısa sürede isim tescili, hızlı server````dan yayın, internette hız, fiyatlarda ekonomiklik ilkeleri ile çalışırız. Bir site için isim tescili, tasarım ve hosting aşamalarında gösterdiği özeni; Sitenin bitip, yayına başlamasından sonraki süreçte de gösterir. Ziyaretçi trafiğinin artması için gerekli çalışmaları, sitenin belirlenen anahtar kelimeleri ile arama motorlarına kaydedilmesi ve gerekli güncellemelerin tam ve zamanında yapılması çalışmalarını hassasiyetle yürütmekteyiz.

Web Tasarımı konusunda uzmanlaşmış Dodo Teknik Ekibi olarak; Her zaman teknolojinin son noktasına ulaşmayı hedeflemekte ve yakaladığımız her yenilikten müşterilerimizi faydalandırmayı benimsemekteyiz. Bu doğrultuda İnteraktif Tanıtım CD tasarımları ile de müşterilerimize hizmet vermekte, E-Ticaret````e girmek isteyen firmalara gerekli alt yapıyı sağlamaktayız.

Ağ kurulumu departmanı Günümüz bilişim sektöründeki gelişmeler, Network Alt yapı uygulamalarında da yenilikler meydana getirmiştir. Bunlardan birisi de; ses, veri, görüntü iletişiminin aynı hat üzerinden iletilebilmesidir. Ağ kurulum hizmetleri konusunda uzman eğitimli teknik kadro ile müşterilerimizin hizmetindeyiz.

Firmamızca siz müşterilerimizin İhtiyaçlarına en uygun fiyat/performans oranındaki network sistemleri ile kalite anlayışından vazgeçmeden sorunlarınıza çözümler üretilmektedir.
Firmamızın sahip olduğu


Ürün ve Hizmetler


#bilgisayar,donanım, #ağ kurulumu,ikinci el oem #ikinci el laptop #ucuz bilgisayar #ikinci el bilgisayar


Benzer Firmalar