servet camcı


balumcu fuat sarp sok,atv yanı barbaros bulvarı beşiktaş

Telefon1: 2721115

Telefon2:

Fax: 2721115

Web: www.servetcam.org

Sponsorlu Bağlantılar

Firma Kuruluş Yılı:1985
Çalışan Sayısı:4 (Yönetici:0 | Memur:0 | İşçi:4
Dış Ülkelerle Bağlantıları:

SERVET CAM TİCARET

7/24 Saat Hizmetinizde Gece ve gündüz acil camcı
0212 272 11 15
0542 202 77 43
0543 556 77 25

Firmamız 1985 tarihinde Süleyman Dükel`in önderliğinde cam, ayna ve çerçeve işleri ile faaliyetlerine başlamıştır. Halen faaliyetlerini yürütmekte olduğu Balmumcuda ki mağazasında müşterilerine hizmet vermeyi sürdürmektedir. Üç kuşaktır camcı ve çerçeveci olarak sektör içerinde deneyimlerini müşterileriyle paşmaktadır.

Firmamız daha çok cam, çerçeve ve ayna üzerine faaliyetlerini genişletmiştir.

Şimdilerde bine yakın ithal, yerli çerçeve çeşitleri yüz çeşit paspartu örnekleri yanı sıra ayna çerçeveleri, yağlı boya, dijital baskı, rondo tipi (açılır kapanır) çerçeve, broşürlük işleri, afiş çerçeveleri hediyelik resim çerçeveleri cam flim işleri sineklil stor ve menteşeli sineklik doğal gaz için menfez kesimi takımı ısıcam ile hizmet vermekte.

Bunun yanı sıra 4mm 20mm e kadar cam işleri tek cam, ısıcam, masa camları, dış cephe camları, vitrin camları, cam kapı işleri, kapı camları ve her türkü bizoteli ayna, düz ayna, kanalı ayna, güvenlik aynaları ve menfez için cam kesimi montajı yapılmaktadır. Toptan ve perakende satışlarımız yapılmaktadır.

Firmamız gecen zaman içinde gelişen camcı işerinden çerçeveçilik işlerine ve yeniliklere rekabetçi piyasa koşullarına uyum sağlamış.

Kaliteyi bir yaşam tarzı olarak belirlemiş çalışanlarıyla her koşulda müşteri memnuniyetini ön planda tutmayı ilke edinmiş

Her geçen gün daha fazla sektöre hizmet vermeyi ilkeleri arasına almış.

Evrensel ticaret koşullarında kaliteli, hız ve ekonomik hizmet vermeyi amaçlamaktadır.


HİZMET YERLERİMİZ:


Levent,Beşiktaş,Maçka,Teşvikiye,Nişantaşı, Etiler,Ulus,Sarıyer,Ortaköy,Taksim,Akatlar, İstinye,Mecidiyeköy,Bebek, Osmanbey,Maslak,Şişli,Harbiye,Gayrettepe,Akaretler,Fulya,Dikilitaş, Zincirlikuyu,Tarabya,Fındıklı, Darphane,Kabataş,Ortaklar,Gümüşsuyu, Esentepe,Kuruçeşme,Beyoğlu, Balmumcu,Yıldız-Levazım,Arnavutköy,gazeteciler, gazetecilersitesi,oyak,oyaksitesi,Abbasağa, vişnezade,sinanpaşa,cihannüma,türkali,SERVET CAM

HİZMET VERDİĞİ SEMTLER...

Servet Cam Ticaret
servetcan dükel


Ürün ve Hizmetler

cam, Çerçeve Yuvarlak, Oval Paspartu Kesimi, Matabel Cam , Klasik 25 ile 35 mm Standart ve Rondo Köşe Çerçeveler ve Varak, Gümüş Ayna Çeşitleri, cam takma, camcı, buzlu cam, düz cam, rondo çerçeve, dikilitaş Resim Binlerce Resim Örnekleri ve Djital Baskı Tekniği ile Hertürlü Resimleriniz Tual üzerine Basılmakta.

#cam,camcı,aynacı, sineklik #çerçeve,çerçeveçi,menfez ,ısıcam tekcam #levent,zincirlikuyu,ulus #balmumcu,gayrettepe,teşvikiye,ortaköy,etiler,dikil #beşiktaş,mecidiyeköy,nişantaşı,valikonağı cad.


Benzer Firmalar