YERO


FSM BULVARI LEYLAK SOK UMIT2 10/11

Telefon1: 2242474525

Telefon2: 2122452336

Fax: 2242473947

Web: www.ye-ro.org

Sponsorlu Bağlantılar

Firma Kuruluş Yılı:1999
Çalışan Sayısı:15 (Yönetici:3 | Memur:0 | İşçi:0
Dış Ülkelerle Bağlantıları:

YERO YURTDISI EGITIM 10. YILINA GIRMEK UZERE…

Yero Yurtdışı Eğitim, 1999 yılında Uludağ Üniversitesindeki eğitim görevlisi pozisyonundan emekli olan Ayla AKKOÇ tarafından kurulmuştur. 2005 yılından itibaren sırayla İstanbul, Ankara ve Adana’ya şube açan YERO Yurtdisi Eğitim, eğitim konusunda profesyonel ve kaliteli danışmanlık hizmeti almak isteyenlere hizmet vermektedir. Yero’nun hedefi, eğitim sektöründeki tecrübelerini ve birikimlerini aktararak, doğru bir seçim yapmanızda size rehber olmaktır.

2005 yilinda UED(www.ued.org.tr) uyesi olan YERO Yurtdışı eğitim aynı zamanda British Council Acenta eğitim sertifikasına sahiptir.

Tüm eğitim danışmanlarımız eğitim sektöründe calışmış olmakla beraber yurtdışı deneyimine sahiptir.

Danışmanlarımızla tanışmak icin lütfen Yurtdışı Eğitim danışmanlarımız sayfasını ziyaret edin >>>

Neden Danışmanlık hizmeti almalisiniz?

1. Program ve üke tercihi yaparken profesyonel danışmanlık hizmeti almanız size hem zaman kazandıracak hem maddi yükünüzü hafifletecek, hem de daha sağlıklı karar vermenize yardımcı olacaktır.

2. Çalıştığımız okulların çoğunu ziyaret ederek veya ülkemizde bu okulların yetkilileri ile sizleri buluşturarak bir köprü vazifesi görmekte ve sizlere objektif bilgiler sunmaktayız.

3. Danışman firmanız olarak, vize dosyasının hazırlanması, konsolosluk başvuru formlarınızın özenle doldurulması tarafımızdan yapılacaktır.

4. Uygun uçak bileti bulma, havaalanında karşılanma gibi hizmetlerden yararlanmanız sağlanacaktır.

5. Bilgilendirme hizmeti sayesinde, programa başlamadan önce, gideceğiniz ülke hakkında bilgi sahibi olacaksınız.




Sunduğumuz programlar

1. Dil okulları

2. Lise ve üniversite yerleştirmesi, üniversite hazırlık yılı

3. Sertifika ve master programları

4. WORK AND TRAVEL Programı

5. Amerika, İngiltere ve Kanada`da maaşlı staj olanakları

6. İngiltere ve Amerika`da AU-PAIR programı

7. Yaz okullari

8. Lise degisim programi




Kurucu Ayla AKKOÇ, İngiliz konsolosluğu` nun davetinde, başarı şiltini ve sertifikasını alırken..









Yorumlar


Ürün ve Hizmetler

Cumartesi, 14 Haziran 2008
27 ŞUBAT` A KADAR KAYDOL İstanbul`un en iyi dil okulu olan British Side`tan 36 saat ücretsiz ders imkanını yakala!

Work And Travel, dünyanın çeşitli yerlerinden binlerce üniversite öğrencisine yaz tatilleri boyunca Amerika’da ve basit işlerde çalışma, para kazanma ve seyahat etme olanağı sunan Amerikan Hükümeti tarafından onaylanmış bir kültürel değişim programıdır. Program Türkiye’de 2001 yılı itibariyle uygulanmakla birlikte Yero Yurtdışı Eğitim’de 2002 yılında organize edilmeye başlanmıştır. 2007 yaz ayında ülkemizden programa katılan öğrenciler 8000 rakamını bulmuştur.

WAT programının süresi maksimum 4 aydır. Yaz tatilinde olmak koşuluyla, 4 ay çalışma ve gezme imkanı sağlar. Bu zamanlama dahilinde istediğiniz tarihte gidip yine istediğiniz tarihte geri dönebilirsiniz.


Programdan kazanımları birden fazla açıdan değerlendirmek gerekir;
Öncelikle ayda ortalama 900-1500 USD kazanabilecek ve program için gerekli olan yaşam ve seyahat masraflarınızı karşılayabileceksiniz.


Amerika gibi herkesin hayallerini süsleyen bir ülkeyi masraflarınızı karşılayarak görüp, yanınızda fazladan parayla dönebileceksiniz.


Aynı anda hem çalışma hem de tatil yapma fırsatı bulacak, tüm bunları yaparken de kimseye yük olmayacaksınız.


Program sonunda ömür boyu unutulmayacak tecrübe ve birikimlerle ülkemize geri döneceksiniz.

Amerika`da kaldığınız 4 ay boyunca dilinizi geliştirecek ve var olan İngilizce bilginizi kurslar, okullar yerine gerçek hayatta değerlendirme fırsatını bulacaksınız. İngilizce konuştukça yabancı dilinize olan güveniniz artacak ve her ortamda kendinizi kolaylıkla ifade eder hala geleceksiniz. Bu güvenle konuşma yetiniz artacak ve yabancı dil korkunuzun yok olmasını sağlayacaksınız.



Hepsinden öte kariyeriniz için birikim sahibi olacaksınız. Bu birikim gerek maddi anlamda gerekse tecrübe anlamında gelecekte birçok alanda sizin rakiplerinizin bir kaç adim önünde olmanızı sağlayacaktır.
Yurtdışında iş tecrübesi elde edecek ve böylece özgeçmişinize de yeni bir değer katacaksınız. Daha öğrenciyken özgeçmişinizde çalışmış olduğunuz Amerikan şirketlerinin isimleri ve referansları olacak keza bu da çok önemli bir avantajdır.


Gerek Amerikan kültürü gerek ise diğer ülkelerden gelen Kültürel Değişim Programı öğrencileri ile tanışıp onların kültürlerini tanıma fırsatı bulacak ayni zamanda kendi kültürünüzü de onlara tanıtma fırsatı bulacaksınız.


İnsan ilişkilerinizin boyutu değişecek ve hakkında sadece duyumlarınızın olduğu kültür ve medeniyetleri yerinde bizzat tanıma fırsatı yakalayacaksınız.


Çalışarak kendi ayaklarınız üzerinde durmaya başladığınızda ise kendi başınıza sorumluluklar üstlenmenin hazzına kavuşacak ve sonrasında özgürce kararlar alabileceksiniz.


Yurtdışındaki bağlantılarınızı geliştirerek mezuniyet sonrası yüksek lisans, staj, çalışma ve dil okulu gibi planlarınızı kendiniz tasarlayıp tüm bunları gerçekleştirme imkanı bulacaksınız.
Yorumlar Ara


Sadece

#WORK AND TRAVEL #AMERİKA İNGİLTERE #DİL OKULLARI STAJ #KANADA MALTA #İTALYA AVUSTURYA


Benzer Firmalar