BARTÜRK BARTER HİZMETLERİ A.Ş.


Metroport Plaza Busidence No:146

Telefon1: 0212 441 05 06

Telefon2:

Fax: 0212 441 06 05

Web: www.barturk.com

Sponsorlu Bağlantılar

Firma Kuruluş Yılı:2008
Çalışan Sayısı:20 (Yönetici:5 | Memur:15 | İşçi:0
Dış Ülkelerle Bağlantıları:

BARTÜRK , 2008 yılında dünyada ve ülkemizdeki ekonomik gereksinmeler üzerine kurulmuştur. BARTÜRK , yaşanan ekonomik krizin üretim kapasitesi yada üretim kalitesinden değil, piyasalardaki nakit sıkıntısı sebebiyle yaşandığının farkında olarak ticaretin nakti ödemeler yerine mal ve hizmetlerin çoklu takas sistemi ile değiştirilmesi sayesinde aşılabileceği öngörüsü ile kendi sektörlerinde güven ve başarı sembolü haline gelmiş kişiler tarafından oluşturulmuştur.

Bartürk ticari bir işletme hüviyetinden önce toplumsal sorumluluk bilinciyle ülkemiz ekomomisindeki çarkların dönmesine katkıda bulunmayı kendine amaç edinmiştir. Bartürk olarak en büyük sorumluluğumuz üye firmalarımızın ihtiyaç ve beklentilerini en kısa sürede mal yada hizmet olarak karşılayabilmektir.

Bilgi ve insan kaynaklarına sürekli yatırım yaparak gelişen ekonominin bir adım önünde yer almak isteyen BARTÜRK, kurum içi çalışanlarının her birinin “kendi işinin uzmanı” olmasını sağlayarak ve üst düzey motivasyon katkıları ile müşterilerine hizmette önde olmayı kendine ilke edinmiştir.


Ürün ve Hizmetler

Temelde pazar ve sektör kısıtlaması olmaksızın her firma barter sistemine üye olma hakkına sahiptir. Ancak sadece Barter Şirketinin müracaatını onayladığı firmalar üye olmaktadırlar.Bir firma sisteme üye olduğunda Barter Şirketi yetkilileri kendisine sistemden hangi oranda ürün alabileceği ve yine hangi oranda satış yapması gerektiği konusunda tavsiyede bulunur. Üyelerin ürünleri ile ödeme yapabilecekleri oranda alım yapmaları ve yine ihtiyaçlarını karşılayabilecekleri oranda satış yapmaları esastır.Barter sistemi ile satış yapan firma ürününün bedeli kadar barter sisteminden alacaklı olur ve alacağını sistemden mal veya hizmet satın alarak tahsil ederÜyenin yeterli kredisinin olduğu durumda ve ihtiyaç duyduğu bir ürünü satın alacağı zaman diğer bir barter üyesi ile mal veya hizmet için kalite, teslimat, fiyat ve diğer hususlarda anlaşma yapar. Ödemesini barter ile yapacağı için kendi çekini kullanır.

# # # # #


Benzer Firmalar