Anasayfa » Gıda sanayi » Gıda Sanayii » ANKARA Gıda sanayi » Tekpa Laboratuvar Sistemleri

Tekpa Laboratuvar Sistemleri


36. sokak 7/A Balgat Ankara

Telefon1: 0312 2858485

Telefon2: 0312 2873839

Fax: 0312 2862420

Web: www.tekpagida.net

Sponsorlu Bağlantılar

Firma Kuruluş Yılı:1992
Çalışan Sayısı:0 (Yönetici:0 | Memur:0 | İşçi:0
Dış Ülkelerle Bağlantıları:

TEKPA Ailesi olarak, 10 yılı aşkın bir süredir buğdayın besin değerini koruyarak, mükemmel tat ve lezzette ürünlere dönüşebilmesi için teknolojinin tüm enstrümanlarının kullanıldığı, laboratuvar amaçlı kalite kontrol cihazları üreterek mükemmellik zincirinin içinde yerimizi aldık.
İşinde büyümenin temel şartının müşteri memnuniyeti olduğunun bilincinde olan hepimiz gibi, emeğin ve alın terinin simgesi olarak kutsanan ekmeği mükemmel değerine kavuşturmak için gece-gündüz çalışarak sektörün tüm sorunlarına çözümler üreten cihazlar ürettik. Sadece bu cihazların üretimi ve pazarlamasıyla kalmadık, eğitim ve servis desteğimizle hep yanınızda olduk.
Sizlerden aldığımız pozitif eleştirilerle çok kısa bir zamanda performansımızı üretimden servise, dünya markalarıyla yarışır konuma getirdik. Cihazlarımızın kalitesi ve fiyat avantajı dünyanın her yanından üreticileri, TEKPA Kalite Kontrol Cihazlarını kullanmaya teşvik etmektedir.
Türkiye’nin ve dünyanın geleceğinin kurulmasında katkıda bulunmaya sizlerle beraber devam edeceğiz. Bu sürece katkıda bulunmakta olan herkese en derin şükran ve takdirlerimizi saygı ile sunarız.
Tekpa Ailesi


Ürün ve Hizmetler

Sedimantasyon Gluten Farinograf extensograf farinograph extensograph index değirmen glutomatik glutomatic rutubet nem moisture falling number NIR analizatör düşme sayısı terazi etüv un test hamur test hektolitre azot proteyin tayin toprak laboratuar gıda laboratuar bitki yaprak alan ölçer numrob numune alma sonda branscan floorscan kül fırını analitik glutork inkübatör desikatör termometre refractometre çözelti quartz pipet mezür infralum whole buğday un

#farinograph # # # #


Benzer Firmalar