Anasayfa » Branda ve çadır » Tekstil ve Yan Sanayi » KOCAELİ Branda ve çadır » ÖZMETİN BRANDA SAN. TİC LTD ŞTİ

ÖZMETİN BRANDA SAN. TİC LTD ŞTİ


Sultan Orhan Mah. Koca Beton Blokları 1180/3 Sok 4. Blok No:6 GEBZE

Telefon1: 0 262 646 48 53

Telefon2: 0 262 646 62 83

Fax: 0 262 644 77 08

Web: www.ozmetin.com.tr

Sponsorlu Bağlantılar

Firma Kuruluş Yılı:1995
Çalışan Sayısı:8 (Yönetici:1 | Memur:1 | İşçi:6
Dış Ülkelerle Bağlantıları:

1992 Yılında Özmetin Branda San Tic. olarak kurulan Firamız 1995 yılında LTD. ŞTİ olarak şirketleşmiş ve günümuze kadar branda çadır imalatında siz değerli müşterişlerine en iyi hizmeti verebilmek için gerek deneyimli personel gerekse teknolojinin getirdiği yeniliklerden de faydalanarak makine parkurunu çağın gerektirdiği şekilde yenileyip en yeni ürünlerle hizmet vermeye çalışmaktayız. Kalıteli hizmet ve müşteri memnuniyeti ön planda tutulup bu günden sonrada en iyisini üretmek için çalışmalarımıza devam edip bölgesinde ve iş kolunda lider firma olmayan devam edeceğiz. Öncelikle en kalitelisini en uyguna en çabuk şekilde bulabileceğiniz bir adres olmak istiyoruz ve bundada iddialiyiz.
Tır-Kamyon-kamtonet Tenteleri, Fabrika Taahhüt işleri, Mavsallı ve körüklü tenteler, Saha muhafaza brandaları, Palet bağlama kolonları, Kayar çatı-kayar perde-araç üst yapı sistemleri, Forklift brandaları-kocaeli-izmit-gebze-tuzla ve marmara bölgesinde aranılan tek firma olma gayretindeyiz.


Ürün ve Hizmetler

Kamyon branda ve tenteleri Açık kasa brandaları Açık kasalılara seyyar tende demiriyle birlikte branda uygulamaları Kamyonet tenteleri Açık kasa brandaları Açık kasalılara seyyar tende demiriyle birlikte branda uygulamaları Otomatik Branda kapı sistemleri Fabrika ara geçiş kapılarına otomatik açılıp kapanabilen sarmalı kapılar Forklift kabin brandaları Seyyar şeffaf brandalardan fermoarlı kabin brandaları Mavsallı ve Körüklü tenteler İş yeri ve evlerinize güneşten ve yağmurdan koruyan dekoratif çözümler Kayar çatı ve Perde sistemleri Kamyon ve kamyonetlerinize yanlardan yüklemeyi kolaylaştıracak bir çözüm İsterseniz Vinçle yüklemelerde çatıyı açalım Saha muhafaza Brandaları Ürettiğiniz malları korkmadan sahanıza yığabilir biz onu hava şartlarından koruyabiliriz Gemi Ambar kapak brandaları Geminizin ambarlarını zor hava şartlarından muhafaza altına alabiliriz Deniz bariyerleri Geminizden boşaltacağınız malzemelrin sıvı zararlı atıklarınızın yayılmasını önleyecek deniz bariyerleri yapıp çevrenize duyarlı olmanızı sağlayabiliriz Palet bağlama kolonları Paletlerin üzerine dizdiğiniz kolilerin istif ve yükleme sırasında devrilmesini önleyecek ucuz ve pratik çözüm Toplanabilir raf fileleri Yüksek raflarınızdaki malzemelriniz normal şartlarda ve olası depremlerde herhangibir kazaya ve zarar görmesine izin vermemek için kolay bir çözüm Ara Bölme perdeleri Raylı ve sabit bölme perdeleri

#branda çadır #Tente güneşlik #gebze branda #branda gebze #çadır gebze-kocaeli


Benzer Firmalar