Anasayfa » Ambalaj Genel » Ambalaj Sanayii » İSTANBUL Ambalaj Genel » VİP AMBALAJ GRAFİK MATBAA SAN VE TİC.LTD.ŞTİ

VİP AMBALAJ GRAFİK MATBAA SAN VE TİC.LTD.ŞTİ


halkalı caddesi no/192

Telefon1: 02126969694

Telefon2:

Fax: 0212 696 96 84

Web: www.vipambalaj.com.tr

Sponsorlu Bağlantılar

Firma Kuruluş Yılı:
Çalışan Sayısı:20 (Yönetici:3 | Memur:0 | İşçi:17
Dış Ülkelerle Bağlantıları:

Firmamız 20 yıllık grafik,tasarım,renk ayrımı,film çıkış ve klişe işleri konusundaki tecrübesini sizlerin de isteği üzerine ambalaj sektörüne de taşımaktadır. Her zaman kalite ve hizmeti ön planda tutan zihniyetimiz ambalaj konusunda da siz VIP dostlarımıza da hizmet vermekten onur duyacaktır.
Vip Ambalaj, müşterinin memnuniyetini,kendi personeli ve toplum için avantajlar elde etmeyi amaçlayan,kalite üzerine yoğunlaşmış ve tüm personelin katılımına dayanan bir kuruluş modelini,toplam kalite yönetimini kendine amaç ve ilke edinmiştir.
Sadece müşteri memnuniyetini göz önüne alan bizler, bugün iddia ediyoruz ki ambalaj sektörünün en iyileri ile sizlere hizmet vermekteyiz. Sizlerin bize duymuş olduğu güven, bizlerin özellikle renk ayrımı, ambalaj konusundaki deneyimi ve baskı sonuçları Vip Ambalaj’ın oluşmasında öncü olmuştur.
Bugün gelmiş olduğumuz nokta da, müşterilerimizin memnuniyetini ve bizlere duymuş oldukları güven, ileriye daha dik bakan ve adımlarını daha sağlam atan Vip Ambalaj ile sizlerin karşısındayız.
Vip Ambalaj bugün ambalaj konusunda siz müşterilerimize geniş bir makine parkuru ile hizmet vermekten kıvanç duymaktadır.


Ürün ve Hizmetler

gıda ambalajları laminasyon 8 renkli flexo matbaa makinamız dilimleme kesim makinalarımızla en iyi hizmeti verebilmek isterizz

# # # # #


Benzer Firmalar