Genozon


Yunus Emre Mahallesi 6452 Sokak No:3/1

Telefon1: +90.258.213 27 93

Telefon2:

Fax: +90.258.212 26 80

Web: www.genozon.com

Sponsorlu Bağlantılar

Firma Kuruluş Yılı:2007
Çalışan Sayısı:5 (Yönetici:0 | Memur:0 | İşçi:0
Dış Ülkelerle Bağlantıları:

Genozon Medikal ve Teknolojik Uygulamalar San. ve Tic Ltd. Şti. 2007 yılında kuruldu. Şirket bünyesinde; Ozon gazının değişik yöntemlerle insan vücuduna temas ettirilmesi esasına dayanan tedavi sistemi olan “Ozon Terapi merkezi”, Ozon ve iyonizer esaslı pilli ve elektrikli küçük ev cihazları ve Ozon jeneratörleri ithalatı ve satışını yapmaktadır.

“Ozonlu Yağ” imalatı ve “Ozon Terapi Cihazlarının “ satışını da yapmakta olan firmamızın, Ozon sistemleri kurulumu üzerine yurt sathında yaygın bir bayii ağı bulunmaktadır.

Ozon Teknolojilerinin, pek çok Endüstriyel alanda; İçme suları, Tarım ve Seracılık, Et, Süt işletmeleri gibi yaygın kullanım alanları mevcuttur. Bilhassa FDA’nın onayından sonra Gıda işletmelerinde Ozon Teknolojileri kullanımı gelişmiş ülkelerde yaygın bir ivme kazanmıştır.

Ülkemizde de doğaya dost, bakiye bırakmayan bu sistemlerin hak ettiği yere ulaşması için, Firmamız ve yetkili bayilerimizle, farklı bir anlayış ve müşteri ihtiyaçları odaklı bir çalışma içindeyiz.

Şirketimiz; geniş ürün yelpazesi, kompakt, etkili ve modüler sistemlerle, en son teknolojiyi uygulayan ve makul fiyat anlayışıyla hizmetlerine devam etmektedir.


Ürün ve Hizmetler

ozon gazı, ozon, terapi, iyonizer, ozonlu yağ, ozon kabini, ozon nedir, ozone, suların dezenfeksiyonu, gıda işletmelerinde sanitasyon, tarım, hayvancılık, dezenfektör, dezenfektor, hava temizleme, evcil hayvan fırçası, sanitasyon, kompakt sistem, endüstriyel, oksijen jeneratörü, havalandırma, akvaryum, patojen, kimyasal, reaksiyon, oksidasyon, redüksiyon, enjeksiyon, corona discharge, sedef, enfeksiyon, viral, cilt hastalıkları, kanser, şeker hastalığı, yanık, nöroloji.

#ozon tedavisi #ozonlu yağ #ozon #ozon sanitasyon #su dezenfeksiyonu


Benzer Firmalar