Anasayfa » Çeviri hizmetleri » Muhtelif mal ve hizmetler » İSTANBUL Çeviri hizmetleri » DES GRUP ÇEVİRİ VE DANIŞMANLIK- tercüme, çeviri, dil hizmetleri

DES GRUP ÇEVİRİ VE DANIŞMANLIK- tercüme, çeviri, dil hizmetleri


Ethem efendi cad., Uğur Apt no:1/15 Erenköy

Telefon1: 0216 3685293

Telefon2: 0216 3685798

Fax: 0 216 368 57 98

Web: www.desgrup.com

Sponsorlu Bağlantılar

Firma Kuruluş Yılı:2005
Çalışan Sayısı:20 (Yönetici:0 | Memur:0 | İşçi:0
Dış Ülkelerle Bağlantıları:

Erenköy Bağdat Caddesi üzerinde bulunan merkez ofimiz başta İngilizce,Rusça, Almanca, Fransızca olmak üzere tüm yaygın dillerde yazılı, sözlü, tasdikli ve tasdiksiz her türlü çeviri ihtiyacına hizmet vermektedir. Her türlü teknik, hukuki, ticari, tıbbi ve akademik konulardaki uzmanlık dallarında deneyimleriyle profesyonelleşmiş çevirmen kadromuz çevirilerinizin yüksek kaliteli , çağdaş, titiz ve kusursuz bir şekilde gerçekleştirilmesine olanak sağlamaktadır. Çevirisi yapılan belgeler, elinize ulaşmadan önce kontrol ekibimiz tarafından redakte edilir ve redaksiyon sonrası kalite kontrolleri yapılır.Teslim sonrasında ihtiyaç duyulduğu takdirde teknik kalite kontrol hizmetimiz devam etmektedir.

Şirketimiz, en son teknoloji araçları, tam donanımlı bilgisayarları ve ekipmanları, çağdaş program ve yazılım desteği ile çalışmalarının teknik altyapısını ve süratini güçlü kılan bir yapıyı benimsemiştir. DES Grup Çeviri & Danışmanlık hizmetleri, noter, konsoluklar ve dış ticari birimler ile müşterilerimiz arasında köprü vazifesini üstlenecek ve bu konuda her türlü danışmanlık hizmetlerini yerine getirecektir.Bütün çeviri projelerimizin bitiminden itibaren müşterilerimize ulaştırılması, noter ve apostil işlemleri ücretsiz olarak sunulmaktadır.

Görev sorumluluğumuz, teknik uzmanlığımız, akademik temelimiz ve kapsamlı sanayi bilgimiz bizi diğer çeviri&danışmanlık firmalarından ayıran en önemli özelliğimiz olup, hedefimiz müşteri odaklı, müşteri beklentilerini anlayan ve bunun sonucunda uygun hizmetlerin sunumunu en doğru biçimde sağlayan bir kuruluş olmaktır. DES Grup olarak size bahsetmiş olduğumuz tecrubeli kadro ile en çağdaş ve teknik olanaklarla , müşteri özgüvenine duyduğumuz değerle birlikte her türlü çeviri ihtiyaçlarınız için hizmetinizdeyiz.


Ürün ve Hizmetler

tercüme-tercümanlık-refakat-simultane

# # # # #