nikya turizm


altıyol söğütlü çeşme casd. altıyol apt. no:71/3 kadıköy

Telefon1: 216 550 21 62

Telefon2: 216 550 21 63

Fax: 216 418 51 66

Web: www.nikyaturizm.com

Sponsorlu Bağlantılar

Firma Kuruluş Yılı:1997
Çalışan Sayısı:40 (Yönetici:0 | Memur:0 | İşçi:0
Dış Ülkelerle Bağlantıları:

Nikya Turizm olarak, 20 yıllık uzman kadromuzla genç, dinamik ekibimiz elele verdi ve sizlere unutulmayacak güzellikte tatil seçenekleri hazırladı. Çünkü bizler sizlerin beklentilerinizi çok iyi biliyoruz. İstediğiniz standartlarda, istediğiniz bölgede en uygun fiyatlı, en kalite tesisleri size sunmak bizim en birinci amacımız. Yapmanız gereken sadece hayalini kurduğunuz tatili bize söylemek…

Siz hayal edin biz gerçekleştirelim…

Bizim için önemli olan sizin memnuniyetiniz. Gitmek istediğiniz tatiller için sizlere en doğru bilgileri verecek şekilde eğitilmiş, güler yüzlü ve deneyimli satış kadromuzla satış ofisimizde sizlere hizmet vermekten gurur duyuyoruz. Ayrıca gittiğiniz bölgelerde özenle seçtiğimiz rehberlerimiz, siz misafirimizin tesislerinde en güzel şekilde ağırlanması için yardımcı olacak ve değişik yerler gezip görmek isteyen misafirlerimize çeşitli turlar düzenleyeceklerdir.

İnternet sitemizle uzun süredir sizlere her türlü otelimizin tanıtımını tüm ayrıntılarıyla, resimleriyle yanıltıcı olmadan doğru bilgiler doğrultusunda sunuyoruz. Nerde olursanız olun sitemizden tesislerimizi inceleyebilir ve rezervasyon taleplerinizi tarafımıza online rezervasyon sistemimizden iletebilirsiniz. Siteye üye olan misafirlerimiz her türlü kampanyamızdan, gezilerimizden anında haberdar olabiliyor ve özel indirimler alabiliyor.
Otobüslerimizde her zaman sizin konforunuzu ve güvenliğinizi ön planda tuttuk ve son model otobüslerimizle ulaşımlarınızı sağladık. Bundan sonrada bu ilkemizden ödün vermeyeceğiz. Tecrübeli kaptanlarımız ve güler yüzlü, bilgili otobüs personellerimizle ulaşımlarınızda da size Nikya Turizm kalitesini yaşatmaya devam edeceğiz.
Geçmişte yaşayan medeniyetlerden gelen binlerce büyülü izle iç içe yaşayan ülkemiz, görülmeye değer birçok tarihi değeri içinde barındırıyor. Ama uzak ama yakın… Mutlaka gidip siz de bu tarihi yolculuğa çıkın diye çeşitli kültür turları hazırladık. Tatile gitmek istediğiniz her an, bayramlarda, tatil günlerinde hiç düşünmeden bizi arayın ve işinin uzmanı rehberlerimizle cennet ülkemizin dört bir köşesini gezme ayrıcalığını yaşayın.

Aradığınız tatil çok uzakta değil… Doğru adrestesiniz…

Saygılarımızla
Nikya Turizm


Ürün ve Hizmetler

yurt içi yurt dışı turlar, kültür turları, çanakkale turu, yurt içi otel rezervasyonları,

#nikya tur,nikyaturizm #çanakkale turu,günübirlik çanakkale turu #alanya,bodrum otelleri #kapadokya,bansko turu #bulgaristan paris turu


Benzer Firmalar