EZER OTOMATİK KAPI SİSTEMLERİ


ORTABAYIR SANTRAL SOK.NO:13/A GÜLTEPE / İSTANBUL

Telefon1: 0212 2815012

Telefon2: 0212 2794982

Fax: 0212 279 4983

Web: www.paw.com.tr

Sponsorlu Bağlantılar

Firma Kuruluş Yılı:1984
Çalışan Sayısı:25 (Yönetici:0 | Memur:0 | İşçi:0
Dış Ülkelerle Bağlantıları:

Ezer Otomatik Kapı Firması uzun yıllardan beri otomatik kapı sektöründe hizmet vermekte olup bu deneyimi ve teknik bilgi birikimini 1998 yılında PAW markasını yaratarak yüksek hızlı sarmal ve katlanır kapı üretimine dönüştürmüştür.

Üretimine başladığı günden beri PAW yüksek hızlı kapı ürünleri fabrikaların ve üretim tesislerinin iç ve dış mekanlarındaki performanslarından dolayı müşterilerinden yoğun ilgi görmüştür.

Yüksek üretim kalitesi , en son teknolojiyi ekonomik ve en kullanılır hale getirmesi, hızlı üretim süresi, zamanında teslim, ekonomik yedek parça garantisi ve servisi firmamızın ana prensipleri olmuştur.

Dünyadaki değişimleri takip ederek üretimindeki gelişimini müşterilerine maksimum fayda ve uygun fiyatla yansıtmayı hedeflemiştir.
PAW ürünlerindeki dizayn ve ekonomik farklılığının yanında, çevreye uyumlu olması ürünlerimizi ayrıcalıklı kılar.

Dünya pazarlarında her geçen gün PAW ürünlerine olan ilginin canlı tutulması için, rekabeti etik değerlere dayandırarak,
müşteri memnuniyetini maksimum düzeyde geliştirmeyi, buna göre politikalar üretmeyi beklentilerini ve isteklerini algılamayı planlar ve eyleme dönüştürür.

EZER LTD ŞTİ`nin iş felsefesi sektöründe dayanıklı mal üretmek ,kendi yeni model ve dizaynları ile öncülük etmek,daha ileri gitmek,teknolojik gelişmeleri en üst seviyeye çıkarmak ve pazarlardaki en iyi rekabetçi fiyatları müşterilerine sunmaktır.


Ürün ve Hizmetler

Faaliyet Alanımız; Yüksek Hızlı PVC Sarmal ve Katlanır Kapı Sistemleri, Hidrolik Seviye Ayarlayıcı Rampa Sistemleri, PVC İzotermal Körük Sistemleri

#HIZLI KAPI #YÜKSEK HIZLI KAPI #OTOMATİK KAPI #BRANDA KAPI #


Benzer Firmalar