Anasayfa » Lastik ve kauçuk » Lastik sanayi » İSTANBUL Lastik ve kauçuk » Yay Lastik san. tic. ltd. şti.

Yay Lastik san. tic. ltd. şti.


Tersane Cad.Nafe Sok. Nafe Han No.17/2 Karaköy / İSTANBUL

Telefon1: 212 297 48 75

Telefon2: 253 12 65

Fax: 253 12 82

Web: www.yaylastik.com

Sponsorlu Bağlantılar

Firma Kuruluş Yılı:1996
Çalışan Sayısı:0 (Yönetici:0 | Memur:0 | İşçi:0
Dış Ülkelerle Bağlantıları:

Yay&Las San. Tic. Ltd. Şti. olarak, sektöre damgamızı vurmanın haklı gururunu üzerimizde taşımaktayız.

Fiyat uygunluğu ve dürüst çalışmayı kendisine ilke edinmiş olan firmamız, toplam kalite anlayışına sadık kalarak ve konusunda sürekli araştırma, geliştirme, kalite standartlarına uyarak sektöründe seçkin bir isme sahip olmuştur.

Firmamız bütün faaliyetlerini profesyonelce yapıp; hizmet esnasında ve sonrasında sizleri zor durumda bırakmayacak şekilde tüm enerjisi ile çalışmaktadır.

Firmamız faaliyet gösterdiği sektörde tanınan bir firma olarak kazandığı saygınlığı uzun yıllar boyunca sürdürme hedefindedir.

Sektörün öncü kuruluşlarından biri olma yolunda atmış olduğumuz adımların etkili sonuçlar vermesi büyüyen bir firma olarak Yay Lastik sektöründe Yay&Las San. Tic. Ltd. Şti. olarak bizi bulunduğumuz faaliyet alanında lider konuma getirmiştir.

Müşteri memnuniyetinin bilincinde olarak müşteri odaklı çalışmalarımızı daha üst seviyeye taşımak için daha çok çalışmaktayız.


Ürün ve Hizmetler

Çelik Bant , yay, lastik, kauçuk, pvc şeritler, takozlar, oringler, profiller, bakalitler, hava filitre hortumları, kaplinler, Metalli Jeneratör Fiş Lastiği, Keçeler, Yıldız Kaplin Lastikleri, Yıldız Kaplin Lastikleri (Kauçuk - Poliüretan), Yıldız Kap. ve Kaplin Lastikleri, Helezon Yaylar, Gemi Yayları, Çekme Yaylar, Körükler (Kauçuk Toz Körükleri)

#Çelik Bant , yay, lastik, kauçuk, pvc şeritler, ta #oringler, profiller, bakalitler, hava filitre hort #kaplinler, Metalli Jeneratör Fiş Lastiği, Keçeler #Yıldız Kap. ve Kaplin Lastikleri, Helezon Yaylar, #Çekme Yaylar, Körükler (Kauçuk Toz Körükleri)


Benzer Firmalar