GEMEL GEMİ ELEKTRONİĞİ LTD ŞTİ


yuva sok aksüt iş hanı no:2 k:2 tophane beyoğlu istanbul

Telefon1: 0212 243 55 66

Telefon2:

Fax:

Web: gemel.com.tr

Sponsorlu Bağlantılar

Firma Kuruluş Yılı:1984
Çalışan Sayısı:7 (Yönetici:2 | Memur:1 | İşçi:4
Dış Ülkelerle Bağlantıları:

GEMİ ELEKTRONİĞİ ALANINDAKİ FAALİYETİNE 1984 YILINDA BAŞLAYAN GEMEL;
1984-1994 YILLARI ARASINDA, TÜRKİYE`DEKİ İLK TELSİZ ÜRETİCİSİ OLAN ELSA`NIN BAYİLİĞİNİ YÜRÜTMÜŞTÜR.
1994 YILINDAN İTİBAREN SP RADİO/SAİLOR MARKA VHF, MF VE HF BANDI TELSİZ CİHAZLARI VE JRC VE FURUNO MARKA SEYİR VE HABERLEŞME CİHAZLARININ SATIŞI, MONTAJI VE SATIŞ SONRASI SERVİS İŞLERİ İLE DEVAM ETMİŞ, RADİO-HOLLAND/AMRC FİRMASI İLE MÜŞTEREK OLARAK TÜRKİYE`DE MUHTELİF GEMİ ELEKTRONİĞİ CİHAZININ İTHAL, SATIŞ VE MONTAJ İŞLERİNİ GERÇEKLEŞTİRMİŞTİR.








1998 YILINDAN İTİBAREN MUHTELİF GEMİLERE GMDSS CİHAZLARININ SATIŞ VE MONTAJ HİZMETLERİ İLE GMDSS GEREĞİ OLAN KIYIDA BAKIM SÖZLEŞMESİ (SBM) KAPSAMINDA BAKIM HİZMETLERİNİ VERMİŞTİR.
TELEKOMÜNİKASYON KURUMUNDAN (TK) ALINAN YETKİ BELGESİ İLE, FAALİYETİNE BAŞLADIĞI TARİHTEN BU YANA 6.000 CİVARINDA MUHTELİF MARKA VE MODEL VHF TELSİZ CİHAZININ 70. KANAL İPTAL İŞLEMLERİNİ YERİNE GETİRMİŞTİR. BUNLARIN DIŞINDA, REFERANSLARIMIZ SAYFASINDA BİR KISMI YER ALAN FİRMALARA, BAŞTA VHF, MF/HF SSB/TELEX, RADAR, GYRO COMPASS, AUTO PİLOT, ECHO SOUNDER, INMARSAT TERMİNALLERİ, NAVTEX, SPEED LOG, EPIRB VE SART OLMAK ÜZERE MUHTELİF MARKA VE MODEL DENİZ SEYİR VE HABERLEŞME CİHAZLARININ SATIŞI, SERVİSİ VE MONTAJ İŞLERİNDE HİZMET VERMİŞTİR.2008 YILI İTİBARİYLE DE, T.C. BAŞBAKANLIK DENİZCİLİK MÜSTEŞARLIĞI TARAFINDAN BELİRLENEN AIS KLAS-B CS CİHAZ DONANIMI GEREKSİNİMLERİNE UYUMLU İLK YERLİ GEMİ ELEKTRONİĞİ CİHAZI OLAN İDEAL TEKNOLOJİ ÜRÜNÜ AIS KLAS-B CS TRANSPONDER CİHAZLARININ SATIŞI VE MONTAJI İÇİN BAYİLİK ALMIŞTIR.


Ürün ve Hizmetler

COK, UYGUN, FİYAT, SİZE, ÖZEL, FIRSAT, SINIRLI, SAYIDA, KAÇIRMAYIN!!!


AIS KLAS B NEDİR?
Tam karşılığı Otomatik Tanımlama Sistemi olan Ais Klas B, Temel olarak denizde seyir emniyetinin ve güvenliliğinin artırılmasını sağlayan ve bugün IMO SOLAS (Safety Of Life At Sea) kurallarına tabi olan tüm ticari gemilerde zorunlu olarak bulundurulan bir sistemdir.
AIS KLAS B NİN GENEL ÖZELLİKLERİ NELERDİR?
Ekran ve akıllı kart entegrasyonları
Son 48 saatlik zaman, pozisyon ve hız bilgileri her 5 saniyede bir olmak üzere son iletilen 15 günlük tüm ais mesajları ve varsa alarmlarını kendi içinde saklayabilme.
Özel durumlarda.(Kaza, Yangın, Sağlık Problemleri vs.) bilgilendirme mesajlarını atabilme.
Herhangi bir nedenle enerjisi kesildiğinde, enerjisi kesilmeden önce ki en son zaman ve pozisyon bilgisini saklama ve alarm üretme.
Kıyı istasyonları tarafından yayınlanabilecek özel amaçlı (trafik
uygulamaları, kısıtlı bölgelere giriş, hız sınırı, uzun süreli duraklama vs.) bildirimleri alıp uygulayabilme ve bunların ihlali durumunda ilgili mesajları üretip yayınlayabilme.
NMEA formatında haberleşen servis portu.
DSC kanalını (Kanal 70) dinleyebilme.
Yüksek hassasiyetli ve 16 kanallı dahili gps birimi.
IP54 sınıfı Kutulama. (Serpintiye Karşı)
HANGİ TEKNELER AIS KLAS B İLE DONATILMALI?
Solas’a tabi olmayan yolcu gemileri, balıkçı gemileri ve hobi amaçlı tekneler (yelkenliler, motor yatlar vb.) gibi daha çok ulusal sularda seyir yapan deniz taşıtları, tehlikeli yük taşıyan gemiler, hizmet gemileri ve 500 Grt ve üstü tüm yük gemileri.
AIS KLAS B NASIL ÇALIŞIR?
Gps anteni aracılığıyla aldığı konum bilgisini yine kıyı istasyonları ve VHF anteni aracılığıyla yayımlayarak haberleşir. Arıca VHF anteni ile de yine kıyı istasyonlarından denizciler için yayımlanan duyuruları alacaktır.
AIS KLAS B HANGİ BİLGİLERİ İÇERİR?
1-Dinamik Bilgiler:
Gemini Koordinatları, rotası, hızı yönü, navigasyon statüsü, dönüş bilgisi.
2-Statik Bilgiler:
Geminin adı, çağrı işareti, eni ve boyu, sınıfı, MMSI numarası, imo numarası, gps anten konumu.
AIS KLAS B İLE BERABER DOKUNMATİK EKRAN ALMANIN FAYDALARI NELERDİR?
Ais Klas B Transponder ana ünite sadece sinyal alıp verme özelliğine sahip olduğundan Müsteşarlık ve diğer gemiler sizi görebileceklerdir. İşte Burada 15’ veya 3.5’ ekranın faydası konu olmaktadır. Bu ekranlar vasıtası ile diğer tekneleri sizde görebilecek ve bilgilerine ulaşabileceksiniz. Aynı zamanda ekranlar vasıtası ile yayımlanan duyuruları görebilecek, Seyir Hidrografi ve Oşinografi dairesinin orijinal haritaları üzerinde yerinizi kolayca bulabileceksiniz.
AIS KLAS B CS’DE NE GİBİ TEKNİK ÖZELLİKLER MEVCUT?
Teknik Özellikler
Çalışma Sıcaklığı: -15 °C/+55°C
Çalışma Nem Aralığı: 15% - 90%
Vhf Verici: 2W – 12.5 W
Vhf Alıcı: -107 dBm
Kanal: 70, 87B, 88B
Protokol: TDMA
Modülasyon: GMSK
GPS: Dahili GPS alıcısı
Pozisyon Hassasiyeti: 2.5 m cep
Servis Portu: RS - 232
İletişim Portu: RS - 422
Standartlar
Denizcilik Müsteşarlığı / Deni

#ais klasbcs #gemel gemi #gemel gemi elektroniği #en uygun enucuz #fırsatı kaçırmayın


Benzer Firmalar