Avcı İnşaat Restorasyon


Yeni Mah.sahil işhanı ka:6 n0:69 NEVŞEHİR

Telefon1: 0384 2135276

Telefon2: 0533 653 84 61

Fax: 0384 2135276

Web: www.avciinsaatrestorasyon.com

Sponsorlu Bağlantılar

Firma Kuruluş Yılı:1992
Çalışan Sayısı:18 (Yönetici:2 | Memur:5 | İşçi:11
Dış Ülkelerle Bağlantıları:

DÜŞÜK BASINÇLI GRANÜL PÜSKÜRTME YÖNTEMİ İLE HASSAS CEPHE TEMİZLİĞİ SİSTEMİ

(MİKRO -HASSAS KUMLAMA)
Dış cephe kumlama, taş cephe temizliği,tarihi duvar temizliği
Firmamız eski eser ve anıtsal yapıların dış cephe ve içlerinde meydana gelen graffitilerin ve duvar yazılarının silinmesi taş, tuğla ,yüzeylerindeki toz kir kurum yağlı ve isli kalıntıları her türlü organik ve anorganik boya kalıntılarının temizlenmesini hassas bir şekilde yüzeye zarar vermeden Düşük Basınçlı Granül Püskürtme Yöntemi ile Hassas Cephe Temizliği (Mikro-Hassas Kumlama ) Sistemi ile her türlü cephe temizleme işlerinde hizmet vermektedir.
hassas kumlama tekniği bilhassa eski yapıların, taş ve tuğla duvarların, seramik yüzeylerin, beton yapıların ve sert veya yumuşak ahşap yüzeylerin en hassas bir şekilde temizlenmesinde en yüksek verimi sağlar. Sıva, boya, taş, beton, ahşap gibi yüzeylerdeki kir, toz, kurum, çamur, grafitti gibi pislikleri, her türlü organik veya anorganik boya kalıntılarını en hassas bir sekilde asıl yüzeye zarar vermeden temizler.

RESİMLERE TIKAYINIZ



SİLME TEMİZLİĞİ MOLOZ TAŞ TEMİZLİĞİ



Bina cephelerinin, anıtların, tarihi eserlerin vb. en hassas şekilde temizlenmesi ve restorasyon çalışmaları için en ideal sistem; Düşük Basınçlı Granül Püskürtme Yöntemi ile Hassas Cephe Temizliği (Mikro-Hassas Kumlama ) Sistemi dir.
Graffitilerin ve duvar yazılarının silinmesi, tortu, kurum, yağlı ve isli kalıntıların temizlenmesi gibi işler. Özellikle tarihsel yapıların, anıtların, heykellerin, kabartmaların, alüminyum gibi yüzeylerin temizlenmesi için idealdir.

Düşük Basınçlı Granül Püskürtme Yöntemi ile Hassas Cephe Temizliği (Mikro-Hassas Kumlama ) Sistemi Çevreye ve üzerinde çalışılan nesnelere zarar vermez; 0,150 bardan itibaren, cok düşük ve orta düzeyde basınçla çalışma ortamıyla kuru, nemli temizleme yapar; temizlenen yüzeye zarar vermez; optimize püskürtme ve geri emme teknolojisi sayesinde granül sarfiyatı asgariye iner.
Çevrimlenen basınçlı hava içinde rotasyona giren kumlama partikülleri düşük basınçla temizlenecek yüzeye çevrimsel olarak uygulanır. Bu sayede çok ince bir sekilde temizlenen yüzeye kesinlikle zarar vermeyen fakat temizleyici bir silici ve fırçalayıcı etki elde edilir.
Graffitilerin ve duvar yazılarının silinmesi, tortu, kurum, yağlı ve isli kalıntıların temizlenmesi gibi işler. Özellikle tarihsel yapıların, anıtların, heykellerin, kabartmaların, alüminyum gibi yüzeylerin temizlenmesi için idealdir
Bina cephelerinin anıtların,tarihi eserlerin taş ve ahşap eserlerin en hassas şekilde temizlenmesi ve restorasyon çalışmaları için en ideal sistem Düşük Basınçlı Granül Püskürtme Yöntemi ile Hassas Cephe Temizliği (Mikro-Hassas Kumlama ) Sistemi olduğu artık ülkemizdede günümüzün en etkili temizlik yöntemi olduğu bir konuma gelmiş ve bu uygulama taş cephe temizliği içi


Ürün ve Hizmetler

HER TÜRLÜ ESKİ ESER CEPHE TEMİZLİĞİ AHŞAP BUYA-TEMİZLİĞİ HEYKEL VE ANIT TEMİZLİĞİ YANGIN İZİ VE YANGIN İSİ TEMİZLİĞİ METAL OKSİT TEMİZLİĞİ MERMER KAPLAMA VE DÖŞEME TEMİZLİĞİ HER TÜRLÜ DOĞAL TAŞ TEMİZLİĞİ MOZAİK CEPHE VE KAPLAMA TEMİZLİĞİ BAHÇE VE İHATE DUVARI YAZI VE GRAFFİTİ TEM HER TÜRLÜ BOYA, SIVA, BETON ARTIĞI TEMİZLİĞİDÜŞÜK BASINÇLI GRANÜL PÜSKÜRTME YÖTEMİ İLE HASSAS CEPHE TEMİZLİĞİ SİSTEMİ ( MİKRO-HASSAS KUMLAMA ) Firmamız 1992 yılından beri inşaat sektöründe hizmet etmekte olup bulunduğumuz bölgenin dokusal yapısı itibarıyle tarihi eski eser ve anıtsal yapıların tarih sürecinde devam etmiş dünyaya miras olarak bıkıldığı kabul edilen , her bir noktası tabiat varlıklarını koruma kurulu tarafından tescillenen ve dünya tarafındanda görüşler bildilen kapadokya bölgesinin merkezinde olmamız nedeniyle tarihi ve eski eser restorasyonuna yöneldik.Gerek Kültür Ve Turizm Bakanlığı gerek Vakıflar Bölge Müdürlüğü gerekse şahısların envanterlerinde bulunan , tescilli tarihi eski eser ve anıtsal yapıların restorasyonunu, yapılan birçok projeyi firmamız başarıyla tamamlamıştır.Bunların bir çoğu turizme kazandırılmış , bölge insanı ve turislerin hizmetine sunulmuştur. Bu zaman içerisinde firmamız kendini yenileyerek bilgi birikimini ve elde ettiği tecrübeyi bünyesinde bulunan 1 Restöratör Yüksek Mimar, 3 Mimar, 2 İnşaat Mühendisi, 2 İnşaat Teknikeri ve yılların birikimini taşıyan taş ustalarıyla hizmet vermeye devam etmektedir.Bu projeleri gerçekleştirip, bitirdiği işlere firma imzasını atarken gelişen her türlü teknolojiyide uygulayabilmek için özellikle ;cephelerdeki temizliklerde, Taş yüzeylerinde meydana gelen doğal ve dış etmenlerinde etkisinden yüzeylerde oluşan dış cephe ve içlerinde meydana gelen graffitilerin ve duvar yazılarının silinmesi taş, yüzeylerindeki toz kir kurum yağlı ve isli kalıntıları her türlü organik ve anorganik boya kalıntılarının temizlenmesini hassas bir şekilde yüzeye zarar vermeden Düşük Basınçlı Granül Püskürtme Yöntemi ile Hassas Cephe temizliği (Micro-Hassas Kumlama ) Sİstemi’ni uygulamaya başlamış ve bunda elde ettiğimiz başarıyı bizim gibi taahhüt işi yapan yüklenici firmalarada bu hizmeti verebilmek için teknik kadromuzla ve ekipmanlarımızla bu hizmeti vermeye karar verdik. Bu hizmeti verirken hizmet verdiğimiz bir çok projede en yüksek verim ve başarıya ulaştığımızı, yaptığımız hizmetlerin kabül görmesinden ve bize birer iyi refarans olmasından hem biz hemde kadromuz güç bulmuş ve bunu tüm türkiye genelinde uygulamalar yapmaya yöneltmiştir.Mobil ekip ve ekipmanlarla türkiyenin neresinde olursa olsun yapabilinecek minumum fiyatla en iyi şekilde tarihi eski eser ve anıtsal yapıların cephe temizliği işlerinde hizmet vermek için firmamız heran hazırdır. Yaptığımız ve kabül edilen işlerimiz kamu işlerinde taahhütlü işlerde kabül ve uygun gör

#Granül püskürtme-hassas kumlama cephe temizliği #RESTORASYONCEPHETEMİZLİĞİ #granül temizlik #HASSAS KUMLAMA #MERMER TRAVERTEN TEMİZLİĞİ


Benzer Firmalar