Anasayfa » Muhtelif hizmetler » ERZURUM Muhtelif hizmetler » Hamam Böcegi, tahta kurusu, hamam böcegi, kene kene

Hamam Böcegi, tahta kurusu, hamam böcegi, kene kene


gez mah ssk rant tesisleri b blok kat 4 no 421

Telefon1: 0 442 233 73 96

Telefon2:

Fax: 0 442 233 72 09

Web: www.betisshop.com

Sponsorlu Bağlantılar

Firma Kuruluş Yılı:1999
Çalışan Sayısı:10 (Yönetici:0 | Memur:0 | İşçi:0
Dış Ülkelerle Bağlantıları:

BETİS GENEL İLAÇLAMA Haşere ve Kemirgen mücadelesi ( Pest Kontrol )konusunda bilimle uygulamayı kaynaştıran, amatör anlayış ile profesyonel çalışan bir firmadır. Günlük yaşamımızda iç içe olduğumuz haşere ve kemirgenlerle mücadele etmek bilinci son yıllarda önem kazanmaya başlamıştır. Bir çok hastalığın bu haşere ve kemirgenlerle bulaştığı düşünülürse sağlığımızın nasıl bir tehlike altında olduğu daha iyi anlaşılır.
BETİS GENEL İLAÇLAMA VE DANIŞMANLIK Haşere mücadeleleri ( Pest Kontrol ) konusunda sizlere yardımcı olmaya hazırdır. Günlük yaşamımızda hijyen ve sanitas yon için en önemli sorunlardan birinin de Pest – Kontrolü olduğunu unutmayalım.
Günlük yaşamımızda iç içe olduğumuz haşere ve kemirgenlerle mücadele etmek bilinci son yıllarda önem kazanmaya başlamıştır.


Ürün ve Hizmetler

Elektornik Haşere Kontrol, Yürüyen Haşere Tipi , Uçan Haşere Tipi , Priz Tipi (Aplik), Bahçe Tipi (Toprak Altı), HAŞERE MÜCADELE ÜRÜNLERİ , Hamamböceği Jel İlaçları, Kaloriferböceği Jel İlaçları, Kokusuz Böcek İlaçları, Toz Böcek İlaçları, Profesyonel Böcek İlaçları, Fare mücadele ürünleri, Ultrasonik Fare Kovucular, Fare Zehirleri, Diğer Fare Ürünleri, UV SİNEK LAMBALARI , UV Sinek Cızları, UV Yapışkan Lambalar, İlaçlama ekipmanları, Pulverizatör Pompalar, Basit Pompalar, ULV Ve FOG Cihazları, Atomizerler, Diğer Ekipmanlar, İş Güvenliği, HİJYEN ÜRÜNLERİ, Dezenfektanlar, İNFRARED (2, 5.kg) SOREXA MUM BLOK YEM -SOREXA BLOK RODENTİSİT-MÜKEMMEL VE YENİ FORMÜLLÜ ETKİN MUM BLOK FARE VE SIÇAN YEMİ YEPYENİ BAĞIŞIKLIĞA İZİN VERMEYEN ETKEN MADDE , ETKİLİ OLDUĞU ZARARLILAR: Lağım Faresi, ... KAMPANYALAR , İndirimdekiler, SEVİTOX KENE, BİT, PİRE AKAR, AKREP TOZU, BAYER RODİLON PASTE FARE YEMİ, GARDENTOP MUM BLOK YEM, HTK DELTA SC (KOKUSUZ) BÖCEK İLACI, SÜPER FİLİT 2 LİTRE EL PULVERİZATÖRÜ, 500.gr MİNİ FİLİT POMPA, 750.gr FİLİT POMPA, ZİNON 1 LİTRE OTOMATİK FİLİT POMPA, ZİNON 2 LİTRE EL PULVERİZATÖRÜ, ZİNON 5 LİTRE SIRT VE EL PULVERİZATÖRÜ, ZİNON 8 LİTRE SIRT VE EL PULVERİZATÖRÜ, ZİNON 16 LİTRE SIRT PULVERİZATÖRÜ, (10.kg) KLERAT MUM BLOK YEM, BASF SİEGE HAMAMBÖCEĞİ JEL YEMİ, BASF FENDONA SC (KOKUSUZ) BÖCEK İLACI SOREXA MUM BLOK YEM -SOREXA BLOK RODENTİSİT- MÜKEMMEL VE YENİ FORMÜLLÜ ETKİN MUM BLOK FARE VE SIÇAN YEMİ YEPYENİ BAĞIŞIKLIĞA İZİN VERMEYEN ETKEN MADDE , ETKİLİ OLDUĞU ZARARLILAR: Lağım Faresi, ... İş Güvenliği, HİJYEN ÜRÜNLERİ, Dezenfektanlar, İNFRARED , Elektornik Haşere Kontrol, Yürüyen Haşere Tipi , Uçan Haşere Tipi , Priz Tipi (Aplik), Bahçe Tipi (Toprak Altı), HAŞERE MÜCADELE ÜRÜNLERİ , Hamamböceği Jel İlaçları, Kaloriferböceği Jel İlaçları, Kokusuz Böcek İlaçları, Toz Böcek İlaçları, Profesyonel Böcek İlaçları, Fare mücadele ürünleri, Ultrasonik Fare Kovucular, Fare Zehirleri, Diğer Fare Ürünleri, UV SİNEK LAMBALARI , UV Sinek Cızları, UV Yapışkan Lambalar, İlaçlama ekipmanları, Pulverizatör Pompalar, Basit Pompalar, ULV Ve FOG Cihazları, Atomizerler

#haşere ilaçları ve haşere ilaçlama #fare, kene, hamamböcegi,tahtakurusu #fare kovucu, kuş kovucu #ilaçlama, ev ilaçlama, ev haşere ilaçları #erzurum, belediye ilaçlama


Benzer Firmalar