TURQUALE - ARS ORGANİZASYON


GAYRETTEPE

Telefon1: 0212 274 8081

Telefon2:

Fax: 0212 274 7060

Web: www.turquale.com

Sponsorlu Bağlantılar

Firma Kuruluş Yılı:2009
Çalışan Sayısı:0 (Yönetici:0 | Memur:0 | İşçi:0
Dış Ülkelerle Bağlantıları:

Turquale Kurumsal Event dünyasında “Intencive House” stratejisi ve fark yaratma fikri ile kurulmuş bir organizasyon şirketidir. Kurumsal event dünyasının var olan atmosferinde bir fark yaratarak projelerimizi hayata geçirmek ve işin sonunda bu farklılığı müşterimize hissettirmek çıkış noktamız.

“Global kalite yerel ruh” anlayışı ile hizmet vermek ve bu kalabalık dünyada bunun farkındalığını arttırmak ilk odak alanlarımızdan biri. Bizim için müşterimiz adına gerçekleştireceğimiz event’de yansıtacağımız görsel kimlik çok önemli. İşte tam burada “Global kalite, yerel ruh” anlayışımız devreye giriyor. Logonun event alanında kullanım yerleri, detayda gizli farklılıklar, sıradan uygulamalar ceketinden sıyrılmış inside ya da outside aktiviteleri ve tabi ki Turqual‘ın içerdiği enerji, sinerji ve samimiyetin tüm bu resmin içine input edilmesi.

Aslında bir trendsetter olmak istiyoruz. Event dünyasının pek çok yönünü temsil ediyor olma arzusundayız. Değişimin heyecanını müşterilerimize de yansıtmak, başarılarımızı müşterilerimizle aynı heyecan ve ruh ile paylaşmak istiyoruz.

Başarı ile gerçekleştireceğimizden hiç şüphemizin olmadığı event, organizasyon ve aktivitelerde beraber olma dileğiyle,


Ürün ve Hizmetler

FOCUS GRUPLAR: Turquale, Kurumsal Şirketlerin yurtiçi ve yurtdışı tüm seyahat organizasyonlarını düzenlemektedir. İş dünyasının vizyonunu geliştiren, gelir hedeflerine ulaşmalarını sağlayan Uluslararası boyutlardaki çeşitli fuarlarda en ince ayrıntısına kadar düşünülmüş detaylı bir çalışma ile her zaman yanınızdadır. Ayrıca şirket çalışanlarını ve/veya bayilerini satışa teşvik etmek, performans ve motivasyonlarını arttırmak ya da eğitim amacıyla organize edilen özel seyahatler için ekibimiz her zaman profesyonelce hazırlanmış programlarla hizmetinizdedir.

Ayrıca Kurumsal Şirketlerden gelen isteğe göre hazırlanan özel business/eğitim/motivasyon amaçlı seyahat programlarıyla da fark yaratmaya devam etmektedir.

UÇAK : Tüm dünya çapında faaliyet gösteren Uluslararası Havayolu şirketlerinin bilet hizmetlerini vermektedir. Grup ve münferit amaçlı tüm uçuşlar için program ve taleplere en uygun alternatifler sunulmaktadır.

KONSER VE ETKİNLİKLER: Turquale, “Global kalite, yerel ruh” anlayışı ile Kurumsal etkinlikler ve sanatçı performansları’nda da profesyonel sahne, ışık ve ses ekibi desteğiyle ortaya koyduğu performans sayesinde ses getiren projelere imza atmıştır.

#organizasyon, turizm #etkinlik, kurumsal etkinlik #yurt içi, yurt dısı tur #konser, sanatcı #tasımacılık, tanıtım


Benzer Firmalar