Anasayfa » Telefon telekomünikasyon » Telekomünikasyon » İZMİR Telefon telekomünikasyon » . ULTEK TELEKOMÜNİKASYON TELEFON SANTRALLERİ FİBER OPTİK SONLANDIRMA NETWORK ALT YAPISI VİDEO KONFER

. ULTEK TELEKOMÜNİKASYON TELEFON SANTRALLERİ FİBER OPTİK SONLANDIRMA NETWORK ALT YAPISI VİDEO KONFER


HURRİYET BULVARI

Telefon1: 1362 SOKAK NO:30:/102

Telefon2: ÇANKAYA/İZMİR

Fax: 0232 441 59 71

Web: www.ultekege.com.tr

Sponsorlu Bağlantılar

Firma Kuruluş Yılı:1993
Çalışan Sayısı:12 (Yönetici:1 | Memur:0 | İşçi:11
Dış Ülkelerle Bağlantıları:

1993 Yılında kurulan ULTEKEGE İletişim alanında uluslararası standartlarda son teknolojik ürünlerde hizmet vererek sektör odaklı çalışmalar yapmaktadır.

Ürün gruplarını temel alarak, firmaların rekabet’te bir adım önde olmasını sağlamak için katma değeri yüksek çözümler üretmektedir.

IP-PBX, Data ve Ses entegrasyonu, Voice Networking, VoIP, Call Center, IP Telephony, DECT ve IP DECT, WiFi Çözümler, CTI uygulamaları, 3rd Party yazılım ve donanım entegrasyonlarında uzman firmamız, tüm günümüz iletişim teknolojileri ile donatılmış masaüstü donanımları ve firmanıza uygun yazılım seçenekleri ile her sektörden her büyüklükteki firmalarınıza hem geleneksel hem de geleceğe yönelik IP telephony ye geçiş imkanının yanı sıra bu iki teknolojinin kombinasyonlarından faydalanabileceğiniz tüm iletişim çözümlerini size tek bir marka altında sunuyor.

Gerçekleştirilen projelerin sağlıklı ve kesintisiz hizmet vermesi için Türkiye’nin değişik bölgelerinde güçlü firmalarla işbirliği yaparak koşulsuz müşteri memnuniyetini hedeflemektedir.


Ürün ve Hizmetler

FİBER OPTİK ÜRÜNLERİ VE SONLANDIRMA
NETWORK ALT YAPI ÜRÜNLERİ VE NETWORK ALT YAPISI HAZIRLAMA ANAHTAR TESLİM
TELEFON SANTRELLERİ SATIŞ VE YETKİLİ TEKNİK SERVİS
PHILIPS SANTRALLERİ EGE BÖLGE DAĞITICISI VE YETKİLİ TEKNİK SERVİS
VİDEO KONFERANS ÜRÜNLERİ SATIŞ VE TEKNİK SERVİS AYNI ZAMANDA KİRALAMA HİZMETİDE VERİLMEKTEDİR.
DECT IP DECT SİSTEMLERİMİZLE PROFESYONEL HİZMET VERMEKTEYİZ.
TELEFON SANTRALLERİNİNDEN PHILIPS SIEMENS KAREL MULTITEK TELESIS NETAŞ HIZMET VERMEKTEYIZ
FIBER OPTIK SANTRAL NETWORK CAT5 CAT6

#fiber optik ürün ve sonlandırma #telefon santralleri karel multitek philips netaş #video konferans polikom test cihazları #telefon santrali izmir santral bölge ofisi #ip santral dect santral ucuz konuşma bedava konuşm


Benzer Firmalar