Anasayfa » Enerji sektörü » İSTANBUL Enerji sektörü » MAK-ELSAN Isı Cihazları

MAK-ELSAN Isı Cihazları


ASTİM Org.San.Böl. 3.Cad.No:12 AYDIN

Telefon1: 0256 2310521

Telefon2: 0256 2310522

Fax: 0256 2310520

Web: www.mak-elsan.com

Sponsorlu Bağlantılar

Firma Kuruluş Yılı:2001
Çalışan Sayısı:15 (Yönetici:3 | Memur:2 | İşçi:10
Dış Ülkelerle Bağlantıları:Yunanistan,Suriye, Kıbrıs,Irak,İran

MAK-ELSAN tescilli markası ile 1976 yılında İstanbul`da üretime geçen firmamızın kurucusu Makine Mühendisi Orhan KURTULUŞ’ tur. 1991 yılından beri Aydın ASTİM O.S.B.’ndeki 4.000 m2 ‘lik kendi modern tesislerinde CE işaretine sahip kalorifer, kızgınyağ ve buhar kazanları olmak üzere ısı cihazları üretimini gerçekleştirmektedir.


Ürün ve Hizmetler

MAK-ELSAN Isı Cihazları, kızgınyağ kazanları, buhar kazanları ve kalorifer kazanları, pirina kurutma tesisleri, emülsiyon kırıcılar, hava kurutma ve temizleme ünitesi, ham petrol ısıtma eşanjörleri olmak üzere başta deri, tekstil, kimya, karton, gıda sanayi, petrol ürünleri, plastik, inşaat, alkol, kozmetik , zeytin ve zeytinyağı, turizm ve boya sanayi olmak üzere her türlü sektörün ihtiyaç duyduğu ısıtma cihazları ve makinelerinin imalatını yapmaktadır. Bu sektördeki en önemli ve öncü kuruluşlardan biri olan MAK-ELSAN ayrıca ısı santrallerinin ihtiyaç duyduğu su tasfiye cihazları, boyler, hidrofor, kondens tankları , yakıt tankları ve ısı eşanjörleri imalatını da gerçekleştirmektedir. Zeytinyağı üretiminde atık madde olan pirinanın kurutma fırınları ve asfalt şantiyeleri için gerekli makine ve donanımlarını da üretmektedir.
TSE ve CE normlarıyla üretilen makine ve ekipmanları halen 3500 civarında büyüklü küçüklü işletmede sorunsuz olarak çalışmaktadır.

#kalorifer kazanı #buhar kazanı #kızgınyağ kazanı #pirina kurutma #petek tesisi


Benzer Firmalar