Çetinyürek Ticaret


Hacı Feyzullah Mh.Şehit Üsteğmen Cemalettin Yılmaz Cad.Kayadan Apt.No:21(MİGROS Girişi) Kuşadası

Telefon1: 0 256 614 99 79

Telefon2:

Fax: 0 256 612 02 02

Web: www.minnders.com

Sponsorlu Bağlantılar

Firma Kuruluş Yılı:1999
Çalışan Sayısı:26 (Yönetici:0 | Memur:0 | İşçi:0
Dış Ülkelerle Bağlantıları:

Sürekli büyümeyi hedef alan , alanındaki yenilikleri ve gelişmeleri takip eden ve vizyonunu her geçen gün daha arttıran Çetinyürek Bahçe Mobilyaları &Tekstil,minder ve şemsiye üretimi konusunda iddialı olarak çalışmalarını 1999 yılından bu yana sürdürmektedir.

26 Kişilik her biri kendi alanında uzman kadrosuyla,en iyi hizmeti vermeyi amaçlar.

Minnders bir ürün çeşitliliği değil,aynı zamanda bir marka olma yolunda hızla yol almaktadır.Minnders, Çetinyürek Bahçe Mobilyaları&Tekstil’in itinayla çalışıp,üretimden teslimata kadar bütün aşamalarının bütünüdür.
Farklı model ve çeşitleriyle ,beach minder grupları,plaj ve bahçe şemsiyeleri ,plastik bahçe mobilyaları ,tentelik ve döşemelik akrilik,gölgelik jut, masa örtüsü,peçete,sandalye ve masa giydirme,suni deriden üretilen çeşitli ürünlerle geniş bir konsepte sahip olan Çetinyürek Bahçe Mobilyaları&Tekstil Firması, isteğe bağlı olarak özel sipariş taleplerini de karşılamaktadır.


Ürün ve Hizmetler

beach minder grupları, plaj ve bahçe şemsiyeleri , plastik bahçe mobilyaları , tentelik ve döşemelik akrilik, gölgelik jut, masa örtüsü, peçete, sandalye ve masa giydirme, suni deriden üretilen çeşitli ürünler...

#minder çeşitleri #şemsiyeler #şezlong minderi #salıncaklar #bahçe mobilyaları


Benzer Firmalar