Fatek Otomasyon


Kumlar cad. alp ap. no:11 atalar-kartal

Telefon1: 02164734936

Telefon2: 02163874923

Fax: 02163873198

Web: www.fatek.com.tr

Sponsorlu Bağlantılar

Firma Kuruluş Yılı:2006
Çalışan Sayısı:10 (Yönetici:0 | Memur:0 | İşçi:0
Dış Ülkelerle Bağlantıları:

Çağımıza damgasını vuran hızlı değişim ve yoğun rekabet, kuruluşlar için tüm kaynakların etken yönetimini zorunlu kılmaktadır.
Üretim sistemlerinin yüksek verimlilik ve kalite ilkeleri doğrultusunda etken yönetimi ise ancak Endüstriyel Otomasyonla sağlanabilmektedir. Endüstriyel Otomasyon, kuruluşlara teknolojinin sunduğu olanaklardan en üst düzeyde yararlanma, hızlı, kaliteli ve çağdaş üretim ortamına sahip olma fırsatı vermektedir.
Teknolojik seçeneklerin büyük bir hızla arttığı günümüzde, Endüstriyel Otomasyonun kuruluşlara getirilerinin arttırılmasının yolu, kuruluşun tamamen öznel koşul ve gereksinimlerine uygun sistem ve yazılımların üretilmesinden geçmektedir.
Deneyimlerimizi sürekli olarak en son yeniliklerle besliyor, kuruluş gereksinimlerinizin analizinden projelendirilmesine, sistem ve yazılım tasarımından üretim ve montajına, aydınlatma tesisatlarından altyapı tesisatlarına kadar her aşamasında size özel çözümler üretiyoruz.
Vizyonunuzu gerçekliğe dönüştürmek, rekabet gücünüzü sürekli kılmak için farklı çözümler arıyorsanız, 1980 yılından beri gelen deneyim ve bilgi birikimimizle sizinleyiz.


Ürün ve Hizmetler

Endüstriyel Otomasyon Sistemleri, Atıksu Arıtma Otomasyon Sistemleri, (PLC) ProgrammableLogic Controllers, Scada Yazılım ve Uygulama , Akıllı Ev-Bina Sistemleri, OG-AG Şalt Tesisleri Şebeke sistem yapımı, Trafo Merkez-Binalarının yapımı, O.G. Kablo-Ring yapımı, A.G. Dağıtım-Kablo tranşe işleri, yol ve çevre aydınlatmaları ile birlikte anahtar teslimi projelendirilmesi, malzeme temini ve taahhütü. OG-AG Şalt Tesisleri, Kompanzasyon Panoları A.G. kompanzasyon sistemlerinin, geniş kullanım alanlarının farklı ihtiyaçlar için temini.. Fabrika & Tesis Bakım Onarım Teknik Servis Hizmetleri Periyodik Fabrika, Tesis, Makina bakım onarım hizmetleri..

#endüstriyel otomasyon #plc, scada #arıtma tesisi otomasyonları #kompresör otomasyonları #


Benzer Firmalar