UNMER HAVALANDİRMA


Showroom:Çay Mah.Cumhuriyet Blv. No: 22/A Merkez / Mersin Fabrika:Çay Mah. Apti İpekçi Cad. No: 84/D

Telefon1: 90 324 221 66 13

Telefon2: 90 324 221 33 04

Fax: 90 324 221 37 34

Web: www.unmerhavalandirma.com

Sponsorlu Bağlantılar

Firma Kuruluş Yılı:1997
Çalışan Sayısı:8 (Yönetici:2 | Memur:0 | İşçi:6
Dış Ülkelerle Bağlantıları:

30 senedir bu sektörde yer alan ve işçiliğiyle ön plana çıkan Atilla Avşar yönetimindeki Unmer Havalandırma 1997 yılından itibaren son teknoliji ile donanmış ekipmanlarıyla bekirde yolundaki yeni fabrikasında aynı kalite ve güven anlayışıyla hizmet vermeye devam etmektedir


Ürün ve Hizmetler

HAVALANDIRMA : Havalandırma sistemleri kurmak bizim işimiz. Her türlü mahalin havalandırılması için gerekli olan uzman işgücü ve modern makinelerimiz siz sayın müşterilerimizin hizmetinde. Profesyonel havalandırma çözümleri için bize gelin ücretsiz keşif yapalım.

KLİMA SİSTEMLERİ SOGUTMA :İhtiyacınız olan her türlü klima santralleri burada. Havalandırma projeleriniz için uzmanlığımızdan yararlanınız. Her türlü özel projeler için bizim mutlaka bir çözüm yolumuz vardır. Kurum olarak sorun değil çözüm odaklıyız. Mevcut santrallerimiz için bizimle irtibata geçin.

İZOLASYON : Artık herkes biliyor. İzole yapılmamış bir tesiste enerji tasarrufu yapmak imkansız. Ayrıca izolasyon yapılmış bir tesis korozyona maruz kalmaz malzemenin ömrünü uzatır ve tesisin bakım, işletim maliyetleri büyük oranlarda düşer. İzolasyon için tecrübemizden faydalanın.

SAC KANAL VE BACALAR : Üretim bandımız ve yetişmiş teknik personelimizle vereceğiniz her türlü ölçü ve ebatta uygun olarak tesisinize özel sac kanal ve baca imalatı yapıyoruz. Bunun yanında hazır kanal ve baca satışlarımıza mevcut tur. Şirketimiz baca konusunda sektörün en eskilerindendir.

ÖZEL PROJELER : Size özel. Aklınızdaki projeyi bize anlatın biz hayata geçirelim. Şirket olarak yeniliğe ve teknolojiye açık yapımız bizlere imkansız kelimesini unutturuyor. Havalandırma ve diğer mekanik sistemlerinde her türlü özel plan projenize talibiz.


# # # # #


Benzer Firmalar