Anasayfa » Gıda sanayi » Gıda Sanayii » İZMİR Gıda sanayi » TELVE GIDA MADD. PAZ. DIŞ TİC. LTD. ŞTİ.

TELVE GIDA MADD. PAZ. DIŞ TİC. LTD. ŞTİ.


129/11 sok. no:30 4. san. sit. bornova izmir

Telefon1: 0 232 3755673

Telefon2: 0 232 3755632

Fax: 0 232 3755317

Web: www.telvegida.com

Sponsorlu Bağlantılar

Firma Kuruluş Yılı:2004
Çalışan Sayısı:12 (Yönetici:0 | Memur:0 | İşçi:0
Dış Ülkelerle Bağlantıları:italya almanya hollanda isviçre fransa

2004 Aralık ayında, Telve Gıda Madd. Paz. Dış Tic. Ltd. Şti. olarak hizmete geçen firmamız, “PLANET COFFEE S.r.l. Trieste Italia” Türkiye distribütörlüğü’nü o tarihten bu yana yürütmektedir.

Espresso çekirdeğin anavatanı Trieste’den ithal ettiğimiz İtalyan orijinli olan tüm ürünlerimiz, “LA PAVONI & PROMAC ITALIA srl” profesyonel espresso makinelerinde servis edilmektedir.

Aynı zamanda, “LA PAVONI & PROMAC ITALIA srl” profesyonel espresso makinelerinin de distribütörlüğünü üstlenmiş olan firmamız; yaygın satış ağı, geniş profesyonel makine parkuru ve uzman teknik servis ekibiyle sektörde ve ulusal, uluslararası fuarlarda yer bulmuştur.

Ege Bölgesi başta olmak üzere Türkiye çapında hizmet veren firmamız Bodrum, Kuşadası, Didim, Marmaris, Fethiye, Çeşme gibi Türkiye’nin sahil beldelerinde pazara hakim olması yanında Ankara, Bursa, Balıkesir, Uşak, Kütahya, Elazığ gibi şehirlerde 100 yıllık İtalyan geleneğini ülkemize uyarlamayı başarmıştır.

Mevcut konsinye ve satışı tamamlanmıs 400 civarında HORECA`ya hitap eden TELVE GIDA aynı zamanda JUICE PLANET gibi franchise şirketeri ile de 2008 yılında çözüm ortaklığı sözleşmesine imza atmıştır.

Ürünlerimiz
BRASILIANA ESPRESSO ÇEKİRDEK KAHVE
FİLTRE KAHVE
AROMALI KAHVELER
SICAK ÇİKOLATA
AROMALI SİYAH VE YEŞİL ÇAYLAR
TÜRK KAHVESİ
SAHLEP
FRAPPE(MILK SHAKE)
ICE CAPPUCCINO
MOCHA
TELVE GIDA MADD. PAZ DIŞ TİC LTD ŞTİ.

T 0232 3755673

F 0232 3755317
info@telvegida.com


Ürün ve Hizmetler

planet coffee brasılıana espresso çekirdek la pavoni & promac espresso sıcak çikolata mocha ıce cappuccıno filtre kahve sahlep türk kahvesi şeker esmer şeker frappe mılk shake aromalı kahve aromalı çay krem şanti la cimbali astoria nuova simonelli saeco instant telve hopla şurup fo monın monin juice planet francishing franchise franchiser kahve evi coffee house milk shake ice cappucino blendtech hamilton beach kenwood smoothie maker buz froth au lait saeco grimac gaggia cafe latte cafe au lait doppio double cafe vienne americano

#kahve espresso #espresso makinesi #sıcak çikolata #milk shake #çekirdek kahve


Benzer Firmalar