Anasayfa » Otomotiv » Otomotiv ve Yan Sanayi » İSTANBUL Otomotiv » GÜVENTUNÇ NAKLİYAT

GÜVENTUNÇ NAKLİYAT


Fatih cad. akarsu sok. no:42 Yeni Bosna /İstanbul

Telefon1: 0212.6391851

Telefon2: 05323258346

Fax: 0212.3391188

Web: www.guventunc.com

Sponsorlu Bağlantılar

Firma Kuruluş Yılı:2000
Çalışan Sayısı:20 (Yönetici:0 | Memur:0 | İşçi:0
Dış Ülkelerle Bağlantıları:

Firmamiz, gelismis ambalaj malzemesi, uygun araç filosu ile siz degerli müsterilerine yillardir hizmet vermekte olup kalitesini her gün artiran GüvenTunç Evden eve nakliyat esyalarinizi sigortali, dikkatli, güvenli olarak tasir.

GüvenTunç Evden eve nakliyat evden eve sehir içi ve sehirler arasi yük tasimaciliginda rakipsiz tasimacilik firmasidir. Su zamana kadar nakliye islerinizde bir kereye mahsus bizimle çalismayi denerseniz farkimizi yasayacaksiniz. Ilgili departmanlarimiz her konuda size yardimci olacaktir. Yillarin getirdigi tecrübe ve gelisen teknolojiye uygun olarak evinizi tasiyoruz.Ekspertiz hizmetinin bulundugu evden eve tasimacilik da öncelikle ekspertizimiz hanenizi ziyarete gelerek inceliyor. Raporlarini alan ekspertiz ,tüm anlasmalardan sonra raporunu iletiyor ve pozisyona uygun kadromuz , evinizin kapisini tekrar çaliyor. Bölümlere dagilan kadromuz dahilinde terzi, mobilya ustasi, dizilim uzmani gibi konusunda yogunlasan personelimiz evinizin tasinmasini sagliyor.

Sehir içi, Sehirler arasi tasimacilik, Evden Eve nakliyat ve Tehlikeli Yük tasimaciligi bu internet sitemizden ana hizmet koludur. Şehirler arası kargo taşımacılıgı hizmeti ve detaylari hakkinda bizi arayiniz.

BASLICA HIZMETLERIMIZ

NAKLIYAT
EVDEN EVE TASIMACILIK
PAKETLEME
SEHIR IÇI VE SEHIRLER ARASI TASIMACILIK


Ürün ve Hizmetler


#istanbul evden eve nakliyat #nakliye taşımacılık #evden eve taşıma #istanbul taşıma şirketleri #ev taşıma


Benzer Firmalar