Anasayfa » Mobilya ve Dekorasyon » İSTANBUL Mobilya ve Dekorasyon » ALTINGÜL MOBİLYA LTD ŞTİ

ALTINGÜL MOBİLYA LTD ŞTİ


LİTROS YOLU ÇEVRE HAN NO:7/15 TOPKAPI MALTEPE/İSTANBUL

Telefon1: 2126127148

Telefon2:

Fax: 2125679842

Web: www.altingulmobilya.com

Sponsorlu Bağlantılar

Firma Kuruluş Yılı:1977
Çalışan Sayısı:20 (Yönetici:0 | Memur:0 | İşçi:0
Dış Ülkelerle Bağlantıları:

1977 yılından beri mobilya sektöründe faaliyet gösteren ALTINGÜL MOBİLYA LTŞ. 1977 yılında mobilya dekorasyon şirketi olarak İbrahim ALTIN Şakir ALTIN ve Satı Ali AKGÜL tarafından kurulmuştur.Şuan hala faaliyetlerini takım çalışması ve ekip ruhu ile Pazar şartlarını doğru zaman ve doğru zeminde yakalamayı başarmış, günümüzün başarılı firmalarından biridir.
ALTINGÜL Mobilya en son gelişmelere ayak uydurarak, modern tesisiyle gelişen teknolojiyi yakından takip etmiş ve her zaman daha iyisini yapmaya çalışmıştır tüketicinin istek ve zevklerini baz alarak, . alanında en güncel teknolojileri kullanarak mobilya, mutfak, oturma grupları ve özel ahşap donanımları üretimini sürdürmektedir. Her kesimden tüketiciye hitap ederek uluslar arası pazarda kendisini kanıtlamayı da başarmıştır.
Bugün başarılı geçmişinden güç alarak ALTINGÜL Mobilya’nın sektördeki saygın yerini ve çizgisini muhafaza etmekte ve daha ileriye taşımak için azami gayret göstermektedir.
Üretimde daima paylaşmayı müşteri memnuniyetini ve hayallerini hayata geçirmeyi tüketimde ise kalite, görsellik fiyat üçgenini kendisine ilke edinmiştir, değişen dünya ve değişen müşteri beklentilerine ve farklı kültürlere hitap etmeyi sürdürmekte olan ALTINGÜL Mobilya misyonunu gelecekte de koruyacaktır.
Dekoratif alanda gösterdiği başarılarla, her zaman müşterilerinden beğeni almanın mutluluğuyla üretimlerini sürdürmektedir. Sadece günümüz trendini yakalamanın yanında ALTINGÜL mobilya geçmişin en güzel el işçiliğinin sergilendiği oymalı klasik mobilya çeşitleriyle de müşterilerinin beğenisini toplamaktadır.


Ürün ve Hizmetler

MOBİLYA-KLASİK MOBİLYA-MODERN MOBİLYA-YATAK ODASI-YEMEK ODASI-ÇOCUK ODASI-ÇENÇ ODASI-DEKORASYON-MUTFAK

# # # # #


Benzer Firmalar