ideal homes


didim sophing centre c72 didim

Telefon1: 02568135472

Telefon2:

Fax: 02568135472

Web: www.1strealestateinturkey.com

Sponsorlu Bağlantılar

Firma Kuruluş Yılı:2008
Çalışan Sayısı:3 (Yönetici:1 | Memur:1 | İşçi:1
Dış Ülkelerle Bağlantıları:

Biz küçük yerel bir aile þirketiyiz. Altýnkum ve çevresini avucumuzun içi gibi biliyoruz ve kendimizle gurur duyuyoruz. Biz lisanslý bir firma olup, yaptýðýmýz çalýþmlarda, dürüst, baðýmsýz , güvenilir olmayý ön planda tutuyoruz. Müþterilerimize emlak seçeneklerini sunarken saygý prensibine önem veriyoruz. Bize vermiþ olduðunuz güveni büyük bir saygýnla karþýlýyoruz.



Müþterilerimizin bütçelerine en uygun fiat seçenekleriyle (en az 50 000 TL )fýrsatlar sunuyoruz. ideal Prefabrik Ev serileriyle bu alanlarý ayrýca izleyebilirsiniz.



Ayrýca, büyük ölçekli yatýrým fýrsatlarý için güvenilir bir kaynaktýr.


Ürün ve Hizmetler

Ayrýca, büyük ölçekli yatýrým fýrsatlarý için güvenilir bir kaynaktýr.



Biz sizin paranýzý baþka bir gayrý menkulle deðiþtirmiyoruz. Bizim iþimiz yasal kurallar çerçevesinde gayrimenkul seçenklerini sizlere sunmaktýr. Yapýlan bütün alýþveriþler bizim denetimimizdeki exsper avukatlar ve anlaþmalar çerçevesinde yapýlmaktadýr.



Satýþ sonrasýnda ücretsiz servislerimiz bütün eþyalarýnýzýn yerleþtirilmesinde size yardýmcý olacaktýr. Sizin teklifleriniz doðrultusunda yardým servisimiz 24 /7 yeni evinize sizi hazýr hale getirecektir. Eðer senenin herhangi bir zamanýnda bir gayrimenkul kiralamak isterseniz profesiyonal servislerimiz olacak.




Sizin sorunsuz bir yeri almak istediðinizi biliyoruz ve bizde bu doðrulta size özgür satýþlar sunuyoruz. Lütfen tavsiyelerimiz doðru okuyun ve gayri menkullerizin doðru seçin. Eðer herhangi birþey tasavur edemiyorsanýz düþündüklerinizi sizin yerinize, biz yapalim.




Bizimle çalýþmanýzý bekliyoruz.



Debbie Torkieh - Business Manager/Owner - Yönetici / Sahibi


info@1strealestateinturkey.com

# # # # #


Benzer Firmalar