Anasayfa » Elektrik Genel » Elektrik elektronik » İSTANBUL Elektrik Genel » Sofuoğlu Pano Elektrik Gıda Taahhüt San Tic. Ltd.Şti.

Sofuoğlu Pano Elektrik Gıda Taahhüt San Tic. Ltd.Şti.


Yenidoğan Mah.Ufuk Cad.No:84 Sancaktepe

Telefon1: 2164297117

Telefon2: 2164309750

Fax: 2164309751

Web: www.sofuogluelektrik.com

Sponsorlu Bağlantılar

Firma Kuruluş Yılı:1986
Çalışan Sayısı:55 (Yönetici:0 | Memur:0 | İşçi:0
Dış Ülkelerle Bağlantıları:

Elektrik sektöründe faaliyet gösteren firmamız 1986`da kurulmuş olup, her türlü elektrik malzemesinin toptan ve parekende olarak dağıtımını yapmaktadır. Hernevi inşaat elektrik taahhütleri, alçak gerilim, pano mesajları ve diğer elektrik işleri de uzmanlık alanına girmektedir.

Birçok markanın bayiliğini yapmakta olan firmamız hem Anadolu hem de Avrupa yakasında müşterilerine hizmet vermektedir. Aynı zamanda diğer firmamız ile (Sofuoğlu Pano Elk. Ltd. Şti) her türlü elektrik panoları ve özel imalat panoları ile kaliteden taviz vermeden imalatına devam etmektedir.

Amacımız, piyasada kalıcı, etkin bir kuruluş olmak ve siz değerli müşterilerimize en iyi hizmeti zamanında sunabilmektir...


Ürün ve Hizmetler

Pano, pano ve elektrik, Endüstriyel Panolar, Elektrik panosu, cnc punch, Dikili Tip Pano , Kompanzasyon Panosu, Sayaç Panoları, Kumanda Panoları, elektrik, tesisat, plan, proje, yıldız üçgen yolverme, autocad, solidworks, elcad, şebeke jeneratör transfer panoları, kompanzasyon, alçak gerilim, fiyat listesi, program, sofuoğlu, imalat, sac, sofu, ok-ay, sigorta, kumanda, motor, punch, cnc, büküm, montaj, fırınboya, tasarım, sayac, inşaat, gıda, taahhüt, şantiye, network, trifaze, monofaze, jeneratör kabin, usb kabin, web tasarım, siemens, entes, moeller, pasifik, legrand, gürsan, kondansatör, reaktif, aktif, ac, dc, mcc, orta gerilim, parafodur, paratoner, moduler sistem, özel tasarım...

#pano,elektrik panosu #sayaç panosu,mcc #kompanzasyon panosu #cnc puch, kumanda panosu #modüler pano


Benzer Firmalar