Anasayfa » Bilgisayar, Yazılım ve İnternet Teknolojileri » İSTANBUL Bilgisayar, Yazılım ve İnternet Teknolojileri » DMR SES GÖRÜNTÜ VE BASKİ SŞSTEMLERİ VE DIŞ TİC LTD ŞTİ.

DMR SES GÖRÜNTÜ VE BASKİ SŞSTEMLERİ VE DIŞ TİC LTD ŞTİ.


ATATÜRK MAH GİRNE CD 3/B ATAŞEHİR

Telefon1: 02165809206

Telefon2: 02165809201

Fax: 02165809204

Web: www.printx.com.tr

Sponsorlu Bağlantılar

Firma Kuruluş Yılı:2007
Çalışan Sayısı:15 (Yönetici:5 | Memur:6 | İşçi:4
Dış Ülkelerle Bağlantıları:

Ocak/2007 tarihinde bir yatırım şirketi olarak çalışma hayatına başlayan SÜRENTÜRK kısa süre içinde bulunduğu sektörde, geliştirmiş olduğu sistematik çözümlerle adından söz ettirir hale gelmiştir. Amacımız insanın en önemli kaynak olduğu prensibinden yola çıkarak, yenilikçi anlayışımızı, değişime açık ve dinamik yapımızı doğamızda var olan başarma azmiyle bütünleştirerek dahil olduğumuz tüm sektörlerde öncü kuruluşlar arasında yer almak, yeni istihdam sahaları yaratarak ülkemizin kalkınmasına katkıda bulunmak ve ülkemizin sesini uluslararası alanda duyurmaktır.

Şirketimizin ana faaliyet konuları arasında; maden arama, işletme, ithalat ve ihracatı bulunmakta olup zamanla faaliyet konularımız genişlemektedir.
  
Küreselleşen Dünya’da mevcut ihtiyaçların artmasıyla; ürün ve hizmetlere duyulan taleplerin karşılanmasının, zaman, nitelik ve maliyet açısından artarak önem kazanması web tabanlı ticareti de geliştirmektedir. Bu konuya hassasiyetle yaklaşımımız neticesinde e-ticaret ve web tabanlı tanıtım sitelerimiz doğmuş olup e-ticaret, pazarlama reklam-tanıtım, anket ve veri toplama  konuları da faaliyetlerimiz arasında yerini almıştır.
 
Ayrıca toner/ kartuş dolum ve fotokopi / printer tamir ve bakım hizmet ve eğitimlerimiz devam etmektedir.


Ürün ve Hizmetler

BÜTÜN MARKA VE MODEL
FAX-FOTOKOPİ-SİYAH/RENKLİ YAZICI
KARTUŞ/ TONER DOLUM MERKEZİ
KARTUŞ/TONER SARF MALZEMELERİ SATIŞI
PRİNT OUT HİZMETİ

#TONER DOLUM #KARTUŞ DOLUM #MUADİL TONER #YAZICI TAMİR #MUADİL KARTUŞ


Benzer Firmalar