Bor Yazılım


Hacettepe Teknoloji Merkezi A-9 Hacettepe Beytepe Kampüsü Beytepe/Ankara

Telefon1: 2992159

Telefon2:

Fax:

Web: www.boryazilim.com

Sponsorlu Bağlantılar

Firma Kuruluş Yılı:2007
Çalışan Sayısı:8 (Yönetici:3 | Memur:0 | İşçi:5
Dış Ülkelerle Bağlantıları:A.B.D.

Bor yazılım olarak, daha eğlenceli ve güçlü kablosuz çözümler üretmek için mobil teknolojilerle yenilikçiliğin sınırlarını zorluyoruz. Bunun yanında, müşterilerimizin ihtiyaçlarına cevap vermek üzere onlara Web 2.0 çözümleri de sunmaya devam ediyoruz.
Stratejik vizyonumuz müşterilerimizin bizi kişiselleştirilebilir kablosuz çözümler üretmeye iten teknolojik ihtiyaçlarıyla şekilleniyor. Bu mobil çözümler müşterilerimizin halen Internet üzerinde kullanmakta olduğu en popüler hizmetlere her an bağlı kalmasını sağlıyor; fakat mobil telefonlarıyla...
Bor Yazılım ayrıca iPhone uygulamalarında da tecrübesini her gün arttırmaktadır. iPhone uygulaması geliştiren uzman ekibiyle şimdiye kadar 5 iphone uygulaması geliştirmiş ve bunların bir kısmını son kullanıcılara bir kısmını ABD`deki kurumsal şirketlere satmıştır.
Bor Yazılım GIS (CBS) yani coğrafi bilgi sistemi uygulamalarında da yüksek tecrübeye sahiptir. Büyük kurumlara kurumsal yazılımlar geliştiren Bor Yazılım`ın GIS tecrübesi için lütfen irtibata geçiniz.
Bor Yazılım Ankara`da Hacettepe Üniversitesi Teknokentte bulunan merkez ofisinde hizmet vermeye devam ediyor.


Ürün ve Hizmetler

Mobil Yazılımlar, Cep telefonu yazılımları, J2ME yazılımları, iPhone uygulamaları, WEB 2.0 teknolojileri, web sayfaları, portaller, GIS, CBS uygulamaları, Harita uygulamaları, harita tabanlı yazılım.

#J2ME yazılımı #iPHone Yazılımı #Web Sayfası #CBS Yazılımı #Harita Yazılımı


Benzer Firmalar