cağrı


kazım karabekir caddesi 89/26

Telefon1: 03123410013

Telefon2: 05374227559

Fax: 03123410004

Web: cam-filmi.com

Sponsorlu Bağlantılar

Firma Kuruluş Yılı:1990
Çalışan Sayısı:6 (Yönetici:2 | Memur:0 | İşçi:6
Dış Ülkelerle Bağlantıları:

FİRMAMIZA HOŞ GELDİNİZ

ticari mekanlara,mağaza vitrinlerine müzelere, kreşlere, hastahaneler, laboratuvarlara, motorlu taşıtlara bireysel çözümler sunuyoruz. Ticari mekanlarınızı güneşin zararlı etkenlerinden korumak mı istiyorsunuz, ihtiyacınız olanı bizde kesinlikle bulacaksınız


Ürün ve Hizmetler

GÜNEŞ KONTROL FİLMLERİ

Günümüzün trendi dışarıyı içeriye yansıtan ferah ve geniş alanlara sahip mekanlardır. Bugünün evlerinde ve ticari binalarında eskiye nazaran daha fazla cam kullanılmaktadır. Çekici olduğu kadar bir çok problemi ve olumsuzluğuda beraberinde getirir.

Örneğin aşırı yansıma yapması, geniş camlar yüzünden ısı artışının çoğalması ya da soğuk havalarda ısı kaybından dolayı fazla yakıt tüketiminin sarf edilmesi ve ayrıca halılar ve mobilyaların solması ile perdelerin sararmasına neden olmaktadır.
CAM FİLMİ her türlü mimari camın kusursuz tamamlayanıdır


Sıcaklığın ayarlanması ile rahatlığı arttırır
Enerji masraflarını azaltır
Mobilya ve kumaşları korur
Yansımayı azaltır
UV ışınlarını %99 engeller
Doğal denge her geçen gün bozulmakta ve doğal veya yapay zarar verici etkenler artmaktadır. 10 yıldan fazla bir süredir, cam filmi çeşitli tehlikelere karşı korumayı yükseltmek için çalışmaktadır.

Fırtınalar, depremler, kimyasal patlamalar, bombalar, hırsızlık, şiddet... Bütün bu olaylar evlerimize ve işyerlerimize büyük zararlar verebilir ve hatta bazı durumlarda ölümcül olabilir. cam filmi ek olarak, ankranj sistemlerimiz her tür bina için güvenliği efektif olarak yükseltecektir.

Birçok üretici minimum gereksinimler için test yaparken, cam filmi`nin filmleri uluslararası ve Amerikan standartları gereksinimlerini aşar ve herkese çok daha fazla güvenlik sağlar.

Nerede olursanız olun, ya da korunma ihtiyaçlarınız ne olursa olsun, cam filmi`nin size uygun bir ürünü vardır.

Doğal Afet Koruması
Fırtınalar esnasında, güçlü rüzgarlar bina içersine girdiğinde içeride tahribat yapabilir. Cam filmi camı dağılmaktan koruyarak, hem fiziksel zararı önler hem de rüzgarın içeri girerek yapısal zarar yapmasının önüne geçer. Deprem sırasında Protekt filmleri en aşırı koşullarda bile camı bir arada tutar, hem içerideki ve hem dışarıdaki canlılara gelecek zarar riskini minimuma indirir. Cam filmleri, pencerelerinizi bantlamak ve kapatmaktan çok daha kalıcı ve daha önemlisi daha etkili bir alternatiftir.

Patlama Koruması
Bir bombanın yol açtığı güçlü patlama, ölçülemez zararlar verebilir. Bir metrekare cam, 600`e yakın ölümcül ve bıçak kadar keskin cam kırığına dönüşür. Uçuşan cam kırıkları birçok defa ciddi yaralanmaların ve hatta ölümlerin nedeni olmuştur.

cam filminin güvenlik sistemleri bütün rakiplerinden daha üstün olarak uluslararası güvenlik standartlarına uygundur.

Petro-Kimyasal
Ateş alabilir kimyasallarla çalışırken, her zaman bir patlama riski bulunur ve her fabrika veya rafinerinin hayat kaybı riskini azaltmak için bir planı olmalıdır. cam filmi Güvenlik sistemleri bu planın bir parçası olmalıdır. cam filmi ürünleri yüksek güçte iç ve dış patlamalarda camın parçalanmasını önler. Yüksek hızlarda etrafa dağılıp ciddi yaralanma ve ölümlere yol açabilecek cam parçalarını tutar. 4 farklı ankranj sistemi sayesinde, cam filmi sizin için en uygun çözümü sunacaktır.
OTO CAM FİLMİ

Aracınızın mükemmel gö

#camfilmi #oto cam filmi #kaput koruma #güvenlik cam filmi #


Benzer Firmalar