TAXIMUS HI-TECH


Merter İstanbul Türkiye

Telefon1: 0212 4822636

Telefon2: 0532 4060020

Fax: 0212 4822636

Web: www.taximus.com

Sponsorlu Bağlantılar

Firma Kuruluş Yılı:2003
Çalışan Sayısı:1 (Yönetici:1 | Memur:0 | İşçi:0
Dış Ülkelerle Bağlantıları:Çin-Hong Kong-Dubai

TAXIMUS:
Nisan 2003` te serbest bilgisayar programcısı ve yüksek teknoloji uzmanı Süha Demirel tarafından kurulmuştur. Firma, İstanbul Merter` de Home Ofisten idare edilmektedir. Taximus giriştiği tüm projelerde; tecrübeli, yetenekli, yaratıcı, idea ve sorumluluk sahibi, çalışkan ve sabırlıdır.

Hedef:
Tüm sektörlere, Bilişim Hizmetleri ve İnternet alanında çözümler sunmak ve hizmet sunduğu firmaların bilişim performanslarını optimum seviyeye getirmektir. Aynı zamanda, bilişim harcamalarında doğru hesaplamalarla maliyet indirimlerine gidebilmekte başka bir hedefidir. Bununla beraber diğer bir hedefi de, firmaların kendi projeksiyonlarına uygun, yararlı sistemleri de kendi bünyelerine enstale edebilmektir. Bundan da anlaşılıyor ki, Taximus tüm müşteri portföyüne bahsi geçen hizmetleri verebilmektedir. Bu hedefini desteklercesine, Taximus son 5 yıldır: Arap ve Uzakdoğu pazarlarına yaptığı iş seyahatleriyle; Çin` de Guangzhou ve Shenzhen eyaletleri, Hong Kong ve Dubai ziyaretleri ile projeksiyonunu dünyanın yeni ve büyük pazarlarına taşıyarak, ideasını daha da ileri götürmüştür.

Konsantrasyon:
Tüm müşterilerine en uygun ve makul bütçelerle


Ürün ve Hizmetler

BİTEN WEB PROJELERİ:

http://www.macrevis.com (GOLAKS Deri Konfeksiyon ERP Üretim-Satış-Barkod Yönetimi Otomasyonu Uygulaması & Web Tasarım ITunes Menü Dizaynı)
http://www.etilerhasgayrimenkul.com (2008 Tasarım)
http://www.atakdizayn.com (2009 Tasarım)
http://www.hersanstand.com (2009 Tasarım)
http://www.emlak-kolay.com (2009 Tasarım)
http://www.karacamderi.com (Tasarım Aşamasında)
http://www.haytanminkfur.com (Tasarım Aşamasında)
http://www.allora.com.tr (E-Mail ve Web Hosting Desteği)
http://www.taximus.com
http://www.simithci.com
http://www.hedefnotebook.com
http://www.dodoweb.net
http://www.formvakum.com (05-06-07-08 Tasarım)
http://www.neroperla.com (2007 Tasarım)
http://www.luna.com.tr (Agro Yem Katkı Formülasyon Yazılımı-2005)
http://www.dizayntekno.com (2007 Tasarım)
http://www.zesthousehold.com (2006 Tasarım)
http://www.has-emlak.com (2005 Tasarım)
http://www.balkanelektronik.com (2005 Tasarım)
http://www.sfrkd.com (2003 Tasarım)
http://www.akustatr.com (2003 Tasarım)
http://www.samdanhome.com (2003 Tasarım)

Not: Bazı web siteleri; domain sahipleri tarafından süreç içinde değiştirilmişlerdir, yada domain` ler iptal edilmiştir.

BİLİŞİM PROJELERİ:

Bilişim Teknolojileri Rehabilitasyon Çalışmaları (Sistem Analiz, Araştırma ve Yeni Yazılım Geliştirme, Yazılım Demo ve Tanıtım Çalışmaları; MS Windows NT-2000-2003 Server Üzerinde TCP/IP Internetworking); Perakendecilik Sektörü Yazılım Otomasyonu Çalışmaları (POS).

• Macrevis Leather & Fur (2007 Eylül - 2008 Aralık). Pozisyon: Danışman, Analist, Uygulama Sorumlusu. Proje: GOLAKS Deri Konfeksiyon ERP Üretim-Satış-Barkod Yönetimi Otomasyonu Uygulaması (yazılım ve donanım)
• Web programcılığı, makine parkları bakım antlaşmaları, yüksek teknoloji danışmanlığı, ses ve görüntü sistemleri keşif-alım-satış-montaj hizmetleri, yurtdışı gezileri ve teknik danışmanlık faaliyetleri (2001 Ocak - Bugün). Pozisyon: Danışman, Analist, Satış ve Proje Müdürü
• TAV Atatürk Havalimanı Yeni Dış Hatlar Ünitesi (2000), POS-Perakendecilik Otomasyonu ve Yazılım Uyarlama Çalışmaları (Tüm

#CCTV, DVR #Güvenlik Kamerası, IP Cam #Notebook, PC #Wi-Fi, Digicam #Web Tasarım


Benzer Firmalar