Anasayfa » Danışmanlık hizmetleri » Muhtelif mal ve hizmetler » İSTANBUL Danışmanlık hizmetleri » Güçlü Patent Marka Tescil Ve Danışmanlık Hizmetleri

Güçlü Patent Marka Tescil Ve Danışmanlık Hizmetleri


Bahariye Cad.Kırtasiyeci Sok.No:15/18 KADIKÖY

Telefon1: 0216 337 92 94

Telefon2:

Fax: 0216 337 92 74

Web: www.guclupatent.com

Sponsorlu Bağlantılar

Firma Kuruluş Yılı:2007
Çalışan Sayısı:6 (Yönetici:1 | Memur:3 | İşçi:2
Dış Ülkelerle Bağlantıları:


Sinai ve Fikri mülkiyet haklarının korunması aşamasında (marka, endüstriyel tasarım, Patent ve Faydalı Model tescilleri), siz müşterilerimize hızlı ve güvenilir hizmet vermek üzere kurulmuştur. Güçlü Patent, bilim ve teknolojinin gelişmesine, buluşların özendirilmesine katkıda bulunarak, müşterilerimizin özel bilgilerinin, kayıtlarının gizliliğine önem vererek dürüstlük ve yetkinlikle hizmetlerini sürdürmektedir.
Güçlü Patent, Güven, Dürüstlük, ve açık iletişimi temel alarak Endüstriyel ve teknolojik gelişmeleri yakından takip ederek ve alt yapısını güncel tutarak gelişmeye devam etmektedir. Güçlü Patent, taklitlerin önüne geçmeyi, haksız rekabeti engellemeyi Türkiye’de ve dünya da buluşçuluğu ve markalaşmayı hedefleyen firmaların hukuki haklarının korumayı amaç edinmiştir. Marka, Patent ve Endüstriye Tasarım tescil işlemleri uzun süreçli ve uzmanlık gerektirdiğinden GÜÇLÜ PATENT bu konuda profesyonel genç ve dinamik kadrosu ile hızlı ve güvenilir bir şekilde değerli müvekkillerimize hizmet verecektir.

Vizyonumuz
Türkiye’de ve dünya da firmaların, müteşebbislerin Sinai Mülkiyet konularında danışacağı lider firma olmak.

Misyonumuz
• Müşteri odaklı, gizlilik esaslı, karşılıklı güvene dayanan, hızlı, kaliteli ve profesyonel hizmet sunarak Türk müteşebbislerine Sinai mülkiyet bilincini kazandırmak.
• Global pazarda Türk firmalarının rekabet gücünü arttırmak.
• Yurt dışı firmaların Sinai mülkiyet haklarının Türkiye pazarında etkin bir şekilde korunmasını sağlamak.




Marka ve Patent Vekilligi Nedir?


Ülkemizde temelleri marka mevzuatının ilk uygulamaya konulduğu 1871 yılına kadar dayanan sınai mülkiyet hakları, mevzuatın ve uygulamaların iyi bilinmesini gerektirdiği ve hemen hemen tüm işlemlerin sürelere bağlı olması sebebiyle, deneyimli ve yetkin bir vekille çalışmayı gerekli kılmaktadır.


Marka ve patent vekilleri 06/11/2003 tarih ve 5000 Sayılı Türk Patent Enstitüsü’nün Kuruluş ve Görevleri Hakkındaki Kanunun 30.maddesi kapsamında; sınai mülkiyet hakları için başvuruda bulunan kişileri Türk Patent Enstitüsü nezdinde temsil eden, gerekli girişimlerde bulunma ve işlemleri yürütme yetkisine sahip olan ve onların haklarını koruyan tecrübeli ve uzman kişilerdir.

Vekil bilgilerini TÜRK PATENT ENSTİTÜSÜNÜN resmi web sitesi olan www.tpe.gov.tr adresinden vekiller bölümünden de öğrenebilirsiniz.

Vekilimiz Sn. UYGAR KIRLI`DIR.


Ürün ve Hizmetler


marka, endüstriyel tasarım, Patent ve Faydalı Model tescilleri), iso 9001 kalite belgeleri, türkak onayı, kalite belgeleri, barkod, ürün belgelendirme, marka izleme, ücretsiz marka araştırma, patent davaları, marka davaları, markaye tecavüz sayılan haller, sınai mülkiyet hakları.

#kadıköy patent ofisi,kadıköy marka vekili #kadıköy marka tescil,marka davaları #kadıköy patent firması,kadıköy marka vekili #isim patent,marka patent #marka davaları,marka hukuku


Benzer Firmalar