Yapı Dizayn


OSTİM

Telefon1: 03123855748

Telefon2:

Fax: 03123856239

Web: www.yapi-dizayn.com.tr

Sponsorlu Bağlantılar

Firma Kuruluş Yılı:1998
Çalışan Sayısı:15 (Yönetici:0 | Memur:0 | İşçi:0
Dış Ülkelerle Bağlantıları:

Firmamız Yapı Dizayn Ltd.şti. 1998 yılında Ankara’da faaliyete geçmiştir. Şirketimiz, kuruluşunun ilk yıllarından itibaren, müşterilerinin taleplerine en esnek şekilde cevap verebilmek için, geniş ve uzman bir kadro ile çalışmaya devam etmiş ve günden güne büyüyerek kapasitesini arttırmıştır. Firmamız bu ilkelerinden ödün vermeksizin yenilikçi, fonksiyonel ve estetik
tasarımlarla teknolojinin el verdiği en ileri ürünleri ve en yeni teknikleri araştırarak ve kullanarak müşterilerine hizmet sunmak için çalışmaktadır. Firmamızın en büyük güvencesi müşteri memnuniyetidir. Firmamız Yurtiçi ve Yurtdışı sayısız projeleri sorunsuz tamamlamış bulunmaktadır.

Bundan sonrada uzman ve deneyimli personeli ,makine ve teçhizat parkı ile farklı olanı arayarak , daima en iyisini üreterek ve müşteri odaklı çalışarak, mutlak velinimetimiz olan müşterilerimizin beklentilerini aşmak, koşulsuz müşteri memnuniyetini sağlayarak sektörümüzde yolumuza devam edeceğiz.


Ürün ve Hizmetler

GENEL BİLGİ

Kenet sisteminin konstrüksiyona montaj şekli, bu sisteme adı veren; uzun ömürlü ve garantili kaplama sistemini sunması sağlayan unsurdur.Yüzeyi delinmeden monte edilen trapezler, montajın hemen ardından elektrikli bir robot yardımı ile birbirine kenetlenirler. Bu işlem kaplamanın geçirimsizliğini sağlamaktadır.Kenet bölgeleri içerisinde kalan klips üniteleri sabit ve hareketli elemanlardan oluşmaktadır. Konstrüksiyona monte edilen L klips ve içerisinde oval hareket eden hareketli klips sayesinde uzun boylu trapezlerin ısıl genleşmeleri absorbe edilmektedir. Kısa boylu trapezlerin montajında ise sadece Sistem Özellikleri ve Performansları Yüzeyde herhangi bir vida deliği olmadığından sızıntı riski yoktur. Kenet bölgesinin tamamı ile kenetlenerek sıkıştırılması bu bölgenin tamamının kar altında kalması durumunda Klips-kenet bağlantı detayı, yüksek rüzgar kuvvetlerindeki emme kuvvetine karşı tam direnç sağlayacak şekilde dizayn edilmiştir.Dayanıklı ve her çeşit kaplam sistemine uygundur. Bakım gerektirmez. Genel Bilgi sabit klips kullanımı yeterlidir.Çatı ve cephelerde ışıklık, pencere gibi detaylarda oluşabilecek sızıntılara karşı tamkoruma sunar.Boyalı sac, paslanmazlık garantisi sunar. Bina ömrü ile doğru orantılı kullanım ömrü ve her türlü ortam şartlarına uygun boya tipi (Plastisol, pvdf, polyester) seçimi, uzun Ömürlülük sağlar.bile geçirimsiz olmasını sağlar.


#sandviç panel #kenetli sac #alüminyum cephe #kompozit panel #alüminyum doğrama


Benzer Firmalar