Anasayfa » Bilgisayar, Yazılım ve İnternet Teknolojileri » SİVAS Bilgisayar, Yazılım ve İnternet Teknolojileri » ESİNTİ BİLGİSAYAR İLETİŞİM GÜVENLİK UYDU SİSTEMLERİ VE ARACILIK HİZMETLERİ

ESİNTİ BİLGİSAYAR İLETİŞİM GÜVENLİK UYDU SİSTEMLERİ VE ARACILIK HİZMETLERİ


mimar sinan

Telefon1: 03462282658

Telefon2: 05333760881

Fax: 03462282658

Web: www.esintibilgisayar.com

Sponsorlu Bağlantılar

Firma Kuruluş Yılı:2004
Çalışan Sayısı:6 (Yönetici:2 | Memur:0 | İşçi:4
Dış Ülkelerle Bağlantıları:

ESİNTİ BİLGİSAYAR İLETİŞİM VE GÜVENLİK SİSTEMLERİ

Firmamız 2004 yılında yenilikçi ve dinamik bir firma olarak kurulup yazılım, internet hizmetleri ,network sistemleri ve danışmanlık hizmetleri ile bu sektörde çalışmalarına başlamıştır. Kuruluşumuzdan bu yana başta iletişim hizmetleri ve Kurumsal Müşteriler üzerinde uzmanlaşarak kendi potansiyelimizi oluşturduk. Hitap ettiğimiz sektörlerde işletmelerin tüm ihtiyaçlarını karşılayabilecek şekilde oldukça kapsamlı ve profesyonel adımlar attık. Müşteri memnuniyeti ile her geçen gün portföyümüze yeni başarılar ekledik.

Bilgi işlem teknolojilerini yakından takip eden firmamız gelişmelerden faydalanarak ürünlerini sürekli güncellemekte ve müşterilerine bu güncellemeleri sürekli sunmayı amaç edinmektedir. ESİNTİ BİLGİSAYAR İLETİŞİM VE GÜVENLİK SİSTEMLERİ - ESİNTİ BİLGİSAYAR ELEKTRİK ELEKTRONİK UYDU SİSTEMLERİ VE ARACILIK HİZMETLERİ ŞİRKETİ olarak her geçen gün daha da gelişmeye ve büyümeye devam etmekte olup, çizgimizi bozmadan sektörün büyükleri arasına girme yolunda yatırımlar yapmakta ve iş gücümüzü artırmaktayız..



Bulunduğumuz ve çalışmakta olduğumuz mevki ye teknoloji ve iletişim hizmetlerini ilk defa hizmete sunduğumuz alanda başarılı olmamızla beraber yanı sıra müşterilerimize bir çatı altında daha çok hizmet vermeyi planlıyoruz.


Ürün ve Hizmetler

TTNET ADSL SATIŞ VE SERVİS NOKTASI

BİLGİSAYAR SATIŞ VE SARF MALZEMESİ

TEKNİK SERVİS

UYDU VE GÜVENLİK SİSTEMLERİ

ÇANAK ANTEN SATIŞI AYAR VE BAKIMI UYDU KURULUMU

UYDU ALICILARI VE AKSESUARLARI

ELEKTRİK MALZEMESİ TAMİR VE BAKIM

ELEKTRONİK TEKNİK SERVİS

CEP TELEFON AKSESUARI VE TAMİRİ

KENT KART DOLUM NOKTASI

GÜVENLİK KAMERA VE ALARM SİSTEMLERİ

KARTUŞ VE TONER DOLUMU

CEP TELEFON AKSESUARLARI

#çanak anten uydu #teknik servis bilgisayar #elektrik tamir #uydu anteni sivas #ttnet adsl internet


Benzer Firmalar