Anasayfa » Sağlık hizmetleri » Sağlık hizmetleri » ANKARA Sağlık hizmetleri » Yonca Medikal İç ve Dış Ticaret

Yonca Medikal İç ve Dış Ticaret


Marmara Sokak No:16/5

Telefon1: 0312 4333050

Telefon2:

Fax: 0312 4333053

Web: www.yoncamedikal.net

Sponsorlu Bağlantılar

Firma Kuruluş Yılı:2009
Çalışan Sayısı:5 (Yönetici:0 | Memur:0 | İşçi:0
Dış Ülkelerle Bağlantıları:

Firmamız, sizlere alanında en iyi hizmeti verebilmek için, medikal sektörde köklü deneyimlere sahip bir kadro ile faaliyet göstermektedir.
Her geçen gün genişleyen ürün portföyümüzle büyümekte olan firmamız, başta dezenfektan grubu ürünler olmak üzere, sterilizasyon, anestezi, yoğun bakım, kadın doğum, laparoskopi, tek kullanımlık örtü setleri, demirbaş ve genel sarf malzemelerle Türkiye genelinde kullanıcı memnuniyeti odaklı olarak çalışmalarını titizlikle sürdürmektedir.
Firmamız, kendisini geliştirerek ve sürekli olarak yeni ürün arayışlarını sürdürerek, beklediğiniz hizmeti her zaman sunabilme misyonunu üstlenmektedir.
Ürün talepleriniz ve sorularınız için firmamız yetkilileri ile temasa geçiniz.


Ürün ve Hizmetler

dezenfektan, dezenfeksiyon, stoko, germo, bochemie, akadia, oxypharm, nocospray, nocolyse, sterilizasyon, otoklav bandı, sarf malzemeler, ekg elektrot, korumalı kanül, spinal iğne, cilt kalemi, disposable örtü setleri, boks gömleği, laparoskopi, anestezi, reanimasyon, cilt stapleri, trocar, dissektör, grasper, spesmen torbası, kurşun önlük, etilen oksit maskesi, etilen oksit dedektörü, koter kalemi, koter plağı, bowie - dick, wrap kağıdı, indikatör

# # # # #


Benzer Firmalar