Anasayfa » Çeviri hizmetleri » Muhtelif mal ve hizmetler » VAN Çeviri hizmetleri » CEV-DİL Tercüme ve dış Ticaret Danışmanlık Bürosu

CEV-DİL Tercüme ve dış Ticaret Danışmanlık Bürosu


Cumhuriyet cad.Akbank arkası.Özen İş Hanı.Kat:1

Telefon1: 0432 214 12 24

Telefon2:

Fax: 0432 214 12 24

Web: www.cevdil.com

Sponsorlu Bağlantılar

Firma Kuruluş Yılı:2007
Çalışan Sayısı:2 (Yönetici:0 | Memur:0 | İşçi:0
Dış Ülkelerle Bağlantıları:

Kaliteyi,güveni ve zamanında iş teslimini hizmet felsefesi haline getiren ÇEV-DİL 2007 yılında tasarlanan bir projenin eseridir. Tercüme ve Dış Ticaret alanında uzman ekibiyle Doğu Anadolu Bölgesinde hizmet vermek için kurulmuş olan ÇEV-DİL başta İngilizce ve Almanca olmak üzere bütün dünya dillerinde uzmanlaşmış kadrosuyla sizlere hizmet vermektedir.

Ayrıca Van ilindeki ithalat ve ihracat potansiyelini geliştirmeyi,komşu ülkelerle diyalog ve dış ticareti yönlendirmeyi amaç edinen ÇEV-DİL kısa zamanda büyük kitlelere hitap etmenin haklı gururunu yaşamaktadır.

Çok yönlü bir kuruluş olan ÇEV-DİL sizlerin istekleri doğrultusunda her yaş grubu için ve her bütçeye uygun fiyatlarla özel ders imkanı sunmakta ve yabancı dil öğrenmeyi kabus olmaktan çıkarmaktadır.


Ürün ve Hizmetler

Firmamızda tüm dünya dillerinde yeminli tercüme hizmeti verilmektedir.Ayrıca dış ticaret konusunda danışmanlık yapan firmamız ingilizce özel ders hizmeti de sunmaktadır.

#Tercüme,Çeviri #Yeminli Tercüme #İthalat,İhracat #İngilizce,Almanca #Özel ders


Benzer Firmalar