izmir mezar


DOGUŞ CAD. NO.100/ C BUCA / İZMİR

Telefon1: 0232 454 13 63

Telefon2: 0232 454 13 62

Fax: 0232 454 13 62

Web: www.izmirmezar.com

Sponsorlu Bağlantılar

Firma Kuruluş Yılı:2009
Çalışan Sayısı:2 (Yönetici:0 | Memur:0 | İşçi:0
Dış Ülkelerle Bağlantıları:

IZMIR MEZAR ,HUZUR MEZAR IN IZMIR BOLGE BAYIISI DIR.HUZUR MEZAR olarak, granit ithalatı, mermer ihracatı ve toptan satışı yapan, İstanbul`un önemli granit-mermer depolarından birine sahip olan ABA GRANİT MERMER LTD. ŞTİ. firmasının, mezar sektöründe uzmanlaşmış alt koluyuz. Türkiye çapında bayi ağına sahip tek profesyonel mezar firmasıyız. Huzur Mezar ana sevk depomuz Ankara’da bulunmaktadır.

Kendi profesyonel ekibimiz ile İZMİR içi ve çevresinde mezar montajı, mezar bakımı, çiçeklendirme, mutfak-banyo tezgahı, basamak, denizlik, yer döşeme, cephe kaplama gibi her türlü mermer ve granit uygulamasını yapmaktayız. Ayrıca Türkiye çapında bayi ağımız kanalıyla İzmir ve Ankara dışındaki illerde de hizmet vermekteyiz.Denizli de de özel temsilcimiz hizmet vermektedir.

İzmir’de mezar ve mermer işiyle uğraşan diğer firmalardan farklarımız:

Buca’da Ofis: Mermer işleri ve mezar yaptırmak için artık toz toprak içindeki, şehre uzak üretim yerlerine gitmenize gerek kalmadı. Şehrin içinde, tertemiz bir ofiste ürünleri inceleyip, uzman personelimizden bilgi alarak rahatça sipariş verebilirsiniz.

Esnek Ödeme Avantajları: Kredi kartına taksit seçeneklerimizden ve diğer esnek ödeme şekillerimizden faydalanabilirsiniz.

Adresinize Uzman Gönderimi: Zamansızlık veya başka sebeplerle ofisimize gelecek fırsat bulamıyorsanız, bir telefon edin, uzman personelimiz evinize ya da iş yerinize gelsin, size mezar yapımı ve bakımı ile ilgili merak ettiğiniz bilgileri versin. Bu hizmetimiz, Türkiye’de bir ilktir.

Kaliteli Personel: Muhatap olacağınız tüm elemanlarımız üniversite mezunu, kültürlü ve işinin uzmanı kişilerdir. Bütün iletişim kanallarını kullanabilen personelimiz sayesinde, tasarımları ve detayları e-posta aracılığıyla kolayca halledebilirsiniz.

Kurumsal Güvenilirlik: Müşteri memnuniyetini ön planda tutan, ilkeli ve profesyonelce çalışan firmamızın vereceği güvence, küçük mermer atölyelerinde alacağınız sözel güvencelerden daha muteberdir.

Yüksek Kaliteli Ürünler: Türkiye’de tek olan desenli granit mezarlarımız, büyük fabrikalarda, bilgisayar destekli gelişmiş makinalarda üretilmiştir. Bu kesim ve desen kalitesine atölye imkanlarıyla ulaşmak mümkün değildir.

Mezar Bakım Hizmetleri: İzmir Buca, Kaynaklar, Doğancay ,Balçova ve Narlıdere Mezarlığında, mezar çiçeklendirme ve bakım hizmeti de vermekteyiz. Gözünüz arkada kalmasın, emanetiniz emin ellerde


Ürün ve Hizmetler


# # # # #


Benzer Firmalar