Anasayfa » Muhtelif mal ve hizmetler » İZMİR Muhtelif mal ve hizmetler » TORK REDÜKTÖR MÜHENDİSLİK MAKİNA ELEKTRİK ELEKTRONİK KİMYA SAN.TİC.LTD.ŞTİ.

TORK REDÜKTÖR MÜHENDİSLİK MAKİNA ELEKTRİK ELEKTRONİK KİMYA SAN.TİC.LTD.ŞTİ.


Gıda Çarşısı

Telefon1: 0232 449 00 89

Telefon2:

Fax: 0232 449 00 86

Web: www.torkteknik.com

Sponsorlu Bağlantılar

Firma Kuruluş Yılı:2009
Çalışan Sayısı:4 (Yönetici:0 | Memur:0 | İşçi:0
Dış Ülkelerle Bağlantıları:

Tork Redüktör Mühendislik Makina Elektrik Elektronik Kimya San.Tic.Ltd.Şti. 2009 yılında, uzun yıllar piyasada iş tecrübeleri bulunan sahipleri tarafından kurulmuştur. Makina üretiminde her türlü yedek parçayı uygun şartlarda tedarik edip müşterisine sunmak amacıyla faaliyetini sürdürmektedir. Aynı zamanda proje bazlı üretim süreçlerinde de destek verilmektedir. Uzmanlık alanı güç aktarma sistemleridir. Redüktörler, Elektrik Motorları, Frenli Motorlar, Varyatörler, Yön Değiştiriciler, Hız Kontrol Cihazları, Fanlar, Santrüfüj ve Dalgıç Su Pompaları, Elektrik Panoları, Kablolar, Elektrik Şalt Malzemeleri vb. konularda iyi hizmet alabileceğiniz bir firmayız.


Ürün ve Hizmetler

Redüktörler, Elektrik Motorları, Frenli Motorlar, Varyatörler, Yön Değiştiriciler, Hız Kontrol Cihazları, Fanlar, Santrüfüj ve Dalgıç Su Pompaları, Elektrik Panoları, Kablolar, Elektrik Şalt Malzemeleri, Kavramalar, Tork Limitörleri, Exproof Motorlar, DC Elektrik Motorları.........

#redüktör kablo #hız kontrol cihazları #elektrik motorları #dc motor #exproof motor


Benzer Firmalar