Anasayfa » Sigorta şirketleri » Banka Finans ve Sigortacılık » İSTANBUL Sigorta şirketleri » MAVİ İSTANBULSİGORTA ARACILIK HİZMETLERİ LTD.ŞTİ.

MAVİ İSTANBULSİGORTA ARACILIK HİZMETLERİ LTD.ŞTİ.


Yavuzselim mah.İstanbul caddesi Aygün İş Merkezi No:111 Esenler-İstanbul

Telefon1: 212.562.00.24

Telefon2:

Fax: 212.562.01.24

Web: www.maviistanbul.com

Sponsorlu Bağlantılar

Firma Kuruluş Yılı:2007
Çalışan Sayısı:2 (Yönetici:2 | Memur:0 | İşçi:0
Dış Ülkelerle Bağlantıları:


Mavi İstanbul Sigorta Aracılık Hiz. Ltd. Şti. ünvanı ile Sigortacılık sektöründe müşterilerine kusursuz ve kaliteli hizmet vermenin bilinciyle 11.12.2007 tarihinde Nesrin İNCE ‘nin temsil girişimciliği ile kurulmuştur. Günümüzde sigortacılık büyük önem kazanmaya başlamış ve zaruri bir ihtiyaç olarak sektörde yerini almıştır. insanlar da artık bu sektörün kendilerine ne gibi yararlar sağladıgı’nın ciddi anlamda bilincinde olup, bu hizmetlerle ilgili kapsamlı araştırmalar gerçekleştirerek alternatifler aramaktadırlar.
Amacımız
Türkiye genelinde ,sigorta alanında teknolojik gelişmelere hızla uyum sağlayan, değişimi takip edip yönlendiren, müşteri memnuniyetini bir çok alternatifli çalışmalar yaparak, taviz vermeden en üst düzeyde tutan ve sektöründe birinci sırayı zorlayarak bu yönde hızlı adımlarla amacına ulaşmaya çalışmak ve kurumsallaşma yolunda hızlı adımlar ile yol almaktır. Biz de bu dogrultuda müşterilerimizin isteklerine en iyi şekilde cevap verebilmenin memnuniyetini yaşamaktayız. Yüklü sermaye ile değil,bilgi-yetenek-vizyonumuz sayesinde üstün hizmet verdiğimiz müşteri portföyümüz vesilesiyle büyümek.
Mavi İstanbul Sigorta Aracılık hizmetlerini diger kuruluşlarda ayıran en önemli özelligi ise; müşterilerimizi sadece ürün satış sırasında değil, sonrasında , sigorta danışmanlığı, ve kaza-hasar anlarında 24 saatlik zaman dilimi dahil olmak üzere verdiği sıra dışı özel destektir. Dolayısıyla siz değerli müşterilerimizden talep ettiğimiz tek şey ,hasar anlarında zaman gözetmeksizin mutlaka acenteliğimizin bilgilendirilmesidir.
Rekabetin en yoğun şekilde hüküm sürdüğü Sigortacılık sektöründe hizmet kalitesine, 7 ayrı sigorta şirketinden verilen fiyat tekliflerinin , zamanında ve full teminatlar içerecek şekilde, cazip taksitlendirmeli ödeme planları ile hazırlanması ve siz değerli müşterilerimize sunulması hususunda son derece hassas olan firmamız yerini her geçen gün güçlendirerek, Kaliteden ödün vermeden daima ileriye adım atma amacını gütmektedir.

Dolayısıyla vermiş olduğumuz ve hedeflediğimiz hizmetlerimizden sizlerinde faydalanabilmesi için bu konu ile alakalı yetkililerinizden randevu talep etmekteyiz. Randevu için www.maviistanbul.com adresini ziyaret ederek iletişim bilgilerimize ulaşabilir veya info@maviistanbul.com adresine direk e-mail atabilirsiniz….

Mavi İstanbul Sigorta Aracılık Hizmetleri Ltd.Şti.
Nesrin İNCE
Genel Müdür

Yavuzselim mhl.İstanbul caddesi No:111
Aygün İş Merkezi Kat:1 Esenler-İstanbul

0212.562.00.24
0212.562.01.24
0532.776.03.33
0507.219.60.12


Ürün ve Hizmetler

TRAFİK SİGORTASI

Şirketimiz; geniş kapsamlı trafik sigortası paketimiz sayesinde , kasko sigortasını tercih etmeyen araç sahiplerine de altarnatifler sunmak adına aşağıdaki paketin hizmetini vermektedir.
• ARTAN MALİ SORUMLULUK
• FERDİ KAZA
• YOL YARDIMI
• CAM YARDIMI

KASKO SİGORTASI
Artık artan çoklu trafik kazalarından dolayı günümüzde zaruriyet taşıyan kasko poliçelerindede çok cazip paket ve fiyatlar ile hizmetimize devam ediyoruz.
• SINIRSIZ CAM DEĞİŞİMİ
• 1.000.-TL LİK HASARLARI AŞMAMAK ŞARTI İLE BİR SONRAKİ YIL Kİ POLİÇEDE HASARSIZLIK İNDİRİMİNİN BOZULMAMASI
• ÇEKİCİ HİZMETİ
• SOS SERVİSLERDE EKSPER BEKLENMEKSİZİN ARACINIZIN ACİL ONARIMI GERÇEKLEŞEREK, HASAR ÖDEMELERİNİZ HIZLANDIRILMAKTADIR.
• ANLAŞMALI SERVİS TAAHHÜTLÜ YAPILAN KASKOLARDA+%15 İNDİRİM VE HASAR ANINDA RENTA CAR HİZMETİ 10 GÜN OLARAK UZATILMIŞTIR.

KONUT SİGORTASI
Paketimiz oldukça geniş kapsamlı olup, içerisinde deprem, cam kırılması, sel-su, terör hareketleri ve hırsızlık teminatlarını kapsamaktadır.Ayrıca hotel, hukiki danışmanlık, konut gözetim.tıbbi bilgi ve danışmanlık gibi daha birçok hizmetten faydalanabilirsiniz.

İŞYERİ SİGORTASI
Şirketimiz, işyerinizi , işyerinde ki çalışanları ve 3.şahısları güvence altına alan , sigorta paketiniz; deprem, cam kırılması, sel-su, terör hareketleri ve hırsızlık teminatlarını kapsamaktadır.
Ayrıca;
Kiracı iseniz, poliçede belirtilen risklerden doğabilecek hasarlarda, boya badana ve cila masraflarınız da teminat kapsamına alınmaktadır.

DİĞER ÜRÜNLERİMİZ
• MAKİNE KIRILMASI
• DASK
• SEYAHAT SİGORTASI
• FERDİ KAZA
• SAĞLIK SİGORTASI
• MESLEKİ SORUMLULUK SİGORTASI
• ZORUNLU KOLTUK SİGORTASI











#MAVİ İSTANBUL # # # #


Benzer Firmalar