Anasayfa » Demir çelik ürünleri » Metal ve Yan Sanayi » ANKARA Demir çelik ürünleri » Emre Demir Doğrama İnşaatTaah. Elk. San. Tic. Ltd. Şti.

Emre Demir Doğrama İnşaatTaah. Elk. San. Tic. Ltd. Şti.


İvogsan Merkez San. Sit. 578. Sk. No:24 Ostim- İvedik/Ankara

Telefon1: 0312 394 39 48

Telefon2: 0532 291 42 12

Fax: 0312 394 57 70

Web: www.emredemirdograma.com

Sponsorlu Bağlantılar

Firma Kuruluş Yılı:1983
Çalışan Sayısı:15 (Yönetici:2 | Memur:0 | İşçi:0
Dış Ülkelerle Bağlantıları:

Demir Doğrama; Ferforje; Çelik Konstrüksiyon; Bahçe Korkulukları; Bina Giriş Kapıları; Merdiven Korkulukları; Asma Tavan; Pencere Korkulukları; Demir İşleri; ÇElik Çatı; İnşaat işleri; Ankara; Yük Asansörü; Bahçe Kapıları; Emre İnşaat Taahhüt Elektrik Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi 1983 yılında Kadir ÇETİNKAYA tarafından Emre Demir Doğrama olarak Ankara`da kaliteli üretim gerçekleştirmek amacı ile kurulmuş olup, 1983-1997 süresi içerisinde firmamıza kazandırdığımız tecrübe, bilgi birikimi ve müşterilerimizle kurduğumuz canlı ilişkiler sayesinde 1997 yılında Emre İnşaat Taahhüt Elektrik Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi olarak faliyetlerimizi devam ettirmeye başlamış bulunmaktayız.Yıllardır süre gelen çalışma , bilgi, beceri ve tecrübelerle faaliyet alanımıza giren sektörlerde bilinen ve aranan bir şirket olmayı hedeflemekteyiz.


Ürün ve Hizmetler

Demir Doğrama; Ferforje; Çelik Konstrüksiyon; Bahçe Korkulukları; Bina Giriş Kapıları; Merdiven Korkulukları; Asma Tavan; Pencere Korkulukları; Demir İşleri; ÇElik Çatı; İnşaat işleri; Ankara; Yük Asansörü; Bahçe Kapıları; Emre İnşaat Taahhüt Elektrik Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi 1983 yılında Kadir ÇETİNKAYA tarafından Emre Demir Doğrama olarak Ankara`da kaliteli üretim gerçekleştirmek amacı ile kurulmuş olup, 1983-1997 süresi içerisinde firmamıza kazandırdığımız tecrübe, bilgi birikimi ve müşterilerimizle kurduğumuz canlı ilişkiler sayesinde 1997 yılında Emre İnşaat Taahhüt Elektrik Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi olarak faliyetlerimizi devam ettirmeye başlamış bulunmaktayız.Yıllardır süre gelen çalışma , bilgi, beceri ve tecrübelerle faaliyet alanımıza giren sektörlerde bilinen bir şirket olmayı hedeflemekteyiz.

#Demir Doğrama #Ferforje Demir #Çelik Konstrüksiyon #Korkuluk Demirleri #Metal İşleme


Benzer Firmalar