ares güvenlik kameraları


bakırköy

Telefon1: 0212 521 76 06

Telefon2: 0536 528 54 28

Fax:

Web: www.areskamera.com

Sponsorlu Bağlantılar

Firma Kuruluş Yılı:2007
Çalışan Sayısı:4 (Yönetici:0 | Memur:0 | İşçi:0
Dış Ülkelerle Bağlantıları:

Ares Güvenlik; 2007 yılından beri çeşitli kurum, kuruluş ve özel konutlarda, ileri teknoloji ve kaliteli hizmet anlayışı çerçevesinde, siz müşterilerine tam güvenlik sağlama amacıyla kurulmuş olup sürekli kendini geliştirmektedir. Devamlı gelişmekte ve yaygınlaşmakta olan güvenlik ihtiyaçlarını karşılamak ve müşterilerin ihtiyacı ve istekleri doğrultusunda onları yönlendirmek bilincinde olup her zaman bu doğrultuda hareket etmektedir.

Ares güvenlik; müşteri memnuniyetinin her zaman öncelikli olduğunu bilmekte olup dinamik, yenilikçi ve profesyonel çalışanlarıyla montaj sonrası destek konusunda da müşterilerini her zaman memnun etmiştir. Bu konuda istikrarı sağlamak ve oluşabilecek sorunları en aza indirmek bizim en büyük sorumluluğumuz olmuştur.

Ares Güvenlik; tüm dünyada ve Türkiye’de en çok tercih edilen ve güvenilen marka ürünleri ile sınırsız teknik desteği siz müşterilerinin hizmetine sunmaktadır. Güvenlik işinin ciddiyetini ve sorumluluğunu taşımak bizim için en büyük gurur kaynağıdır


Ürün ve Hizmetler

cttv güvenlik kamera sistemleri
hırsız alarm sistemleri
personel takip sistemleri

#kamera #güvenlik kamerası #alarm #personel #


Benzer Firmalar