Anasayfa » Turizm » İSTANBUL Turizm » Zet Vize & Danışmanlık Hizmetleri

Zet Vize & Danışmanlık Hizmetleri


Yalı KöşküCd. Vakıf Yalı Köşkü Han No:316 K:3 Sirkeci

Telefon1: 0212 512 40 60

Telefon2:

Fax: 0212 512 40 65

Web: www.zetvize.com

Sponsorlu Bağlantılar

Firma Kuruluş Yılı:2007
Çalışan Sayısı:0 (Yönetici:0 | Memur:0 | İşçi:0
Dış Ülkelerle Bağlantıları:

Çin vize işlemleriniz ve diğer ülke işlemleriniz gerçekleştirilir.
Yurt dışına yapacağınız seyahatler öncesinde yapmanız gerekli olan vize işlemlerinizi en hızlı, en kolay, en güvenilir ve tabiki en ucuz yoldan halledebilmeniz adına size bir rehber olabilmesi için tasarlanmıştır.

MİSYON
Genç ve dinamik bir kadroyla oluşturulan firmamız, sizler için vize işlemlerini kolaylaştırarak, sizleri konsolosluk kuyruklarında beklemekten ve birçok prosedürle uğraşmaktan kurtararak sorunsuz bir şekilde vizenizi alabilmenizi sağlamayı hedeflemektedir. Ayrıca firmamız, verdiğimiz danışmanlık hizmetiyle de Uzakdoğu’ya yapacağınız seyahatler ve yapacağınız iş anlaşmaları esnasında karşılaşabileceğiniz sorunları çözmenizde tecrübeli rehberlerimizle birlikte yardımcı olarak, seyahatinizin sorunsuz ve sizin için daha verimli geçmesini amaç edinmiştir.

VİZYON
Firmamız, genç ve dinamik kadrosuyla ve sorunsuz iş bitirme yetisiyle sizin ve şirketinizin Uzakdoğu’daki en büyük yardımcısı olmayı hedeflemektedir. Bu hedef doğrultusunda memnun kalan müşterilerimizin bizlere yeni müşteriler kazandıracağı inancıyla, dürüst çalışma prensibinden asla ödün vermeden yolumuza devam edeceğiz.


Ürün ve Hizmetler

vize hizmetlerinde tecrübeli ve güvenilir adres. Vize, Çin Vizesi, Şengen Vizesi, uçak bileti, Ticari vize, turistik vize, schengen, seyahat, turlar, canton, kanton, fuar, fair, amerika, vize, pasaport, otel, hotel, pekin, beijing, hotel, pekin, beijing, ticket, ithalat, ihracat, ulaşım, amerika, ingiltere, fransa, hollanda, çek cumhuriyeti, romanya, rusya, avusturya, avustralya, hong kong, tailand, thailand, japonya, korea.zetvize, zet vize, zet vize & danışmanlık hizmetleri.

#çin vizesi #şengen vizesi #çin , uçak bileti #ticari vize , turistik vize #seyahat


Benzer Firmalar