SENTEZ YAZILIM


hürriyet caddesi.ekin iş merkezi.no:5 kat :5

Telefon1: 4521515

Telefon2:

Fax: 4521533

Web: www.sentez.com

Sponsorlu Bağlantılar

Firma Kuruluş Yılı:1992
Çalışan Sayısı:50 (Yönetici:0 | Memur:0 | İşçi:0
Dış Ülkelerle Bağlantıları:

Sentez Yazılım, 1992 yılında, ileri teknoloji araçlarını kullanarak, yatay ve dikey sektörlere uluslar arası kalite standartlarında yazılım üretmek amacıyla kuruldu. Müşterilerine en kaliteli ve hızlı çözümleri, en uygun fiyat ile sunmayı kendine her zaman bir görev bildi.

Bir kurumun gelişmesindeki en önemli unsurun Sürekli Değişim” olduğuna inanarak, uluslar arası gelişimin çok üst düzeyde olduğu BT sektöründe müşteri ve çalışanları ile yüksek standartlarda ürün ve hizmetler üretmeyi başarmıştır. Sentez Yazılım, ülkemizin lokomotifi olan Tekstil ve Hazır Giyim sektörü için geliştirdiği ERP çözümleri ile sektörün gelişmesinde önemli bir pay sahibi olmuştur. Tarladan mağazaya kadar tüm üretim sürecinin tam bir entegrasyon içinde takip edilebildiği Tekstil ERP çözümlerimiz yurt içi ve yurt dışında onbinlerce kullanıcıya ulaşmıştır.

Konuk Ağırlama sektörü için geliştirdiği çözümlerle de adını sektörün en üst sıralarına yazdıran Sentez Yazılım, Otel Yönetim Sistemi ve Restaurant Yönetim Sistemi ile kullanıcılarına en kaliteli ve güvenilir hizmeti vermeyi başarmıştır.



Ürün ve Hizmetler

Tekstil ERP ÇözümleriKonfeksiyon İmalat, Boyahane (Tekstil Terbiye), Örme Kumaş Üretim, Dokuma Kumaş Üretim, İplik Üretimi takibine ilişkin çözümlerimiz ile sadece ülkemizde değil, uluslar arası pazarda da sektörün 1 numaralı tercihiyiz.

Ürünler
SentezEXPO Dış Ticaret Yönetim Sistemi
SentezWEAVE Dokuma Kumaş Üretim Takip Sistemi
SentezKNIT Örme Kumaş Üretim TAkip Sistemi
SentezDYE Tekstil Terbiye Takip Sistemi
SentezVOGUE Konfeksiyon Tönetim Sistemi



Konuk Ağırlama Sektörü ÇözümleriKonaklama işletmeleri, restoran, cafe ve barlar ile yiyecek – içecek hizmetlerine ilişkin tüm iş süreçlerinin takibi ve yönetimine uygun şekilde tasarlanmış çözümlerimiz seçkin markaların tercihi olmaya devam ediyor.

Ürünler
SentezDELUX Otel Yönetim Sistemi
SentezREST Restaurant Yönetim Sistemi




Mağazacılık ÇözümleriPerakende - Toptan satış yapan, tek ve zincir mağazaların, merkez ve mağaza yönetimine ilişkin her türlü ihtiyacına cevap verebilen mağazacılık çözümlerimiz, yenilikçi mağazacılık yaklaşımını benimseyen mağazalar tarafından tercih ediliyor.

Ürünler
SentezPOSitive Satış Yönetim Sistemi
SentezSHOP Satış Noktası Yönetimi



Yönetim Bilgi Sistemi ÇözümleriSektörel çözümlerimizin tümü ile entegre çalışabilme özelliğine sahip genel ve yönetim muhasebesi uygulamaları, KOBİ’lere yönelik özel yönetim sistemleri, Mali Müşavir yönetimine özel tasarlanmış çözümlerimiz ile finansal iş süreçlerinizi rahatlıkla yönetebileceksiniz.

Ürünler
SentezEXCELLENT Yönetim Bilgi Sistemi
SentezMÜŞAVİR Bilgi Yönetim Sistemi
SentezFLEX KOBİ Yönetim Sistemi

# # # # #


Benzer Firmalar