Kanat Atölyesi Animasyon ve Organizasyon İzmir


Konak İzmir

Telefon1: 0 232 279 01 87

Telefon2: 0 555 705 63 67

Fax: 0 232 279 01 87

Web: www.kanatatolyesi.com

Sponsorlu Bağlantılar

Firma Kuruluş Yılı:2009
Çalışan Sayısı:23 (Yönetici:0 | Memur:0 | İşçi:0
Dış Ülkelerle Bağlantıları:

Kanat atölyesi; Günümüzde odağından şaşmış, çığırtkanlık, satıcılık gibi tamamen sokak kültürünü benimseyen zihniyete karşı kurulmuş bir animasyon kulübüdür.

Animasyon anlayışımız tamamen; elit, amatör ruhlu, yaratıcı, eğitimli bir kadroyla; çocuk, eğitim ve sanat odağından sapmadan ilerleyebilmektir.

Bizimle birlikte yola çıkan, ekibimizi oluşturan ve oluşturacak olan tüm kulüp arkadaşlarımıza, animasyon seminerlerinin dışında; iletişim, yaratıcılık, güven ve ekip çalışması seminerleri drama yöntemi kullanılarak anlatılmaktadır.

Amacımız sadece eğlence değil; doğru iletişim, doğru oyun ve hatta doğru müzik kullanarak eğlencenin yanında eğitimi unutmamak ve animasyonun sadece mağaza açılışlarında, broşür dağıtımlarında dans eden karakterlerin dışında sanatsal bir değeri olduğunu da anlatabilmektir.
Tiyatro, Skeç ve Gösteriler: Kanat Atölyesi ….Drama Çalışmaları: Kişisel gelişim, İletişim, Ekip çalışması, vb. farklı tema ve konsptlerde yetişkin ve çocuk gruplarla drama çalışmaları. Kostümlü karakterler: Masal kahramanları, Palyaço, Pamuk prenses, Pocahontas, Korsan, örümcek adam, Özel karakterler, v.s. Eğlence ve Motivasyon Etkinlikleri: Panayır oyunları, Yetişkin animasyon, Drama Çalışmaları, Yarışmalar v.s. Animasyon ve Gösteri Hizmetleri: Pandomim, Dan, İlüzyon gösterileri, Tahta bacak, Alevbaz, jonglör v.s. Atölye Çalışmaları: Takı tasarım, Karikatür, Yüz boyama, Ebru çalışmaları v.b.


Ürün ve Hizmetler

Kanat Atölyesi Animasyon ve Organizasyon İzmir, organizasyon, animasyon, balon süsleme, Animasyon Etkinlikleri, Doğum Günü Partileri, Düğün-Davet Organizasyonları, Açılış Organizasyonları, Ses Sistemi Kiralama, Host - Hostes Temini, Şirket Piknikleri, Şenlik Organizasyonları, Okul Şenlik & Eğlenceleri, Oyun Parkuru Kiralama, palyaço, eğlence, açılış, tanıtım, kostümlü karakterler, hediye servisi, sünnet, havai fişek, jonglör, alevbaz, tiyatro, sanat, Türkiye, palyaço+izmir

#organizasyon, izmir #animasyon, palyaço #açılış, balon süsleme #tiyatro, web tasarım #piknik, eğlence


Benzer Firmalar