Anasayfa » Elektronik » Bilgisayar, Yazılım ve İnternet Teknolojileri » İZMİR Elektronik » E.M.K. ELEKTRONİK MEKANİK KANTAR İMALAT SAN. VE TİC. LTD. ŞTİ.

E.M.K. ELEKTRONİK MEKANİK KANTAR İMALAT SAN. VE TİC. LTD. ŞTİ.


TEKNİK MALZEME İŞ MERKEZİ 1345 S. N:2/D YENİŞEHİR

Telefon1: 0 232 469 97 91

Telefon2: 0 232 469 97 92

Fax: 0 232 469 97 94

Web: www.emkltd.com

Sponsorlu Bağlantılar

Firma Kuruluş Yılı:1992
Çalışan Sayısı:9 (Yönetici:3 | Memur:2 | İşçi:4
Dış Ülkelerle Bağlantıları:


E.M.K, endüstriyel tartım sistemleri konusunda eğitimli ve deneyimli personeli ile tasarım ve üretim çalışmalarının yanı sıra, Türkiye ve dünyanın konusunda öncü firmalarının da temsilcilik hizmetlerini yürütmektedir.

E.M.K’ nın tartım teknolojisi liderleri ile olan beraberliği gelişen teknolojiyi yakından izleme, uygulama ve üretimlerini modern teknolojiye uygun olarak geliştirme olanağı sağlamaktadır.
Örneğin, endüstriyel tartı ürünlerinin temsilciliğini yaptığımız METTLER TOLEDO, 100 yılı aşan deneyimi ile tartı sektöründe dünya lideri olup; dünyanın en geniş ürün yelpazesine sahip tartı firmasıdır. Metler Toledo`nun 0.1g hassasiyetten 200 ton kapasiteye kadar değişen terazi ve tartım sistemleri ile, tesisinizdeki hammadde girişinden mal çıkışına kadar tüm tartım gereksinimleriniz çözüm bulacaktır.

Üretim sürecinizdeki tank, silo, reaktör, konveyör gibi ekipmanlar tartılarak üretim kalite ve veriminiz kolaylıkla artırılabilir. Tartım enstrümanlarımız işletmenizde mevcut her türlü otomasyon sistemine bağlanabilecek şekilde seri data çıkışı, paralel binary ve BCD data çıkışı, analog çıkış imkânları yanında MODBUS, PROFIBUS, ve A/B RIOBUS gibi çeşitli endüstriyel standartlarda data çıkışı verebilmektedir.

Ürünlerimizin kalitesi ve güvenilir olması yanında kullanıcılara verilen etkili teknik servis hizmetimiz sistemlerimizin kullanım güvenirliğini arttırmaktadır. Özek olarak eğitilmiş teknik servis kadromuz, kullanıcıların yüksek standartlarda çalışabilmesi için yerinde servis, bakım, test ve kalibrasyon hizmeti vermektedir. Ayrıca geniş kapsamlı servis sözleşmelerimiz kullanıcılarımıza kullanım devamlılığı sağlamaktadır. Sertifikalı ağırlıklarla yapılan kalibrasyonlara kalibrasyon sertifikası verilerek firmanızın kalite güvence sistemine katkıda bulunmaktayız.


Ürün ve Hizmetler

Ürünlerimiz : Ağırlık Kontrolörü, Loadcell, İndikatör, Endüstriyel tartı sistemleri, Hassas ve Sayıcı teraziler, Teneke/varil Likit dolum makineleri, Bantlı kontrol terazisi (eksik-fazla paket tartım sistemi), transpalet baskül, mikrodozaj, formülasyon ve terazi yazılımları, Etiketleme çözümleri

Temsilcilikler :
Baykon AŞ./ Türkiye; Terazi, İndikatör, Endüstriyel Kontrol Sistemleri
Metler Toledo / İsviçre ; Terazi, Sistem, Loadcell, İndikatör,
Flintec/Almanya ; Loadcell
Tedea-Huntleigh/İsrail ; Loadcell
Applied Weighing/İngiltere ; Loadcell
Vishay /Norveç ; Loadcell, İndikatör

Hitap ettiğimiz Sektörler : Kimya, İlaç, Gıda, Maden, Elektronik-Plastik, Metal, Lojistik ve tartma ihtiyacı bulunan diğer iş kolları

#terazi, kantar #loadcell, indikatör #dolum, dozajlama #formülasyon, reçeteli tartım #checkweigher, kontrol terazisi


Benzer Firmalar